YAŞAM
Giriş Tarihi : 31-12-2022 01:55

‘Yeni yılınız kutlu olsun’

Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal, yayınladıkları mesaj ile vatandaşların yeni yılını kutladı.

‘Yeni yılınız kutlu olsun’

Şüheda PARTAL

Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal, yayınladıkları mesaj ile vatandaşların yeni yılını kutladı. Kaymakam Çam mesajında, “Cumhuriyetimizin 100’ncü yılını kutlayacağımız 2023 yılının ülkemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, aziz vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Yeni yılınız kutlu olsun” dedi.

‘ÇITAYI DAHA DA YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ’

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise, yayınladığı yeni yıl mesajında zorluklarla dolu yılları geride bıraktıklarını belirterek, her şeye rağmen Kemer Belediyesi’nin güçlenerek yoluna devam ettiğini ve yeni yıla yeni umutlarla adım atacaklarını ifade etti. Topaloğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; “2022 Yılını anılarımızla geride bırakıyor, yeni ümit ve beklentilerle yeni bir yıla girmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerden aldığımız güç ve destekle, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan ayrılmadan, bize verdiğiniz emanetin farkındalığıyla, şeffaf yönetim anlayışımızı sürdürecek; yeni yılda yine ilçemizin refahının devamlılığı için çalışacağız. Eğitim, sağlık, turizm gibi birçok alandaki yeni plan ve projelerimiz ile çıtayı daha da yukarıya taşıyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 2023 Yılının sağlık, huzur, adalet getirmesini; ülkemizin ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç olmasını diliyorum. Sevgi ve Saygılarımla”

‘İYİ BİR SEZON GEÇİRDİĞİMİZİ SÖYLEYEBİLİRİZ’

Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal da yayınladığı mesajında, şu ifadelere yer verdi: “Olumlu olumsuz yönleri ile bir yılı geride bıraktık. Ebediyete intikal eden esnaflarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve severlerine baş sağlığı diliyorum. Pamuk ipliğine bağlı bir sektör olan turizm ilçemizin temel geçim kaynağıdır. Zaman zaman yaşadığımız küresel sorunlar işlerimizi olumlu veya olumsuz etkilemektedir. 2022 yılını ekonomik açıdan değerlendirdiğimiz zaman genellikle iyi bir sezon geçirdiğimizi söyleyebiliriz. Elbette işlerinin istenildiği düzeyde olmayan esnaf ve sanatkarlarımızda mevcuttur. 2023 yılının tüm esnaf ve sanatkarlarımız için sağlıklı, mutlu, huzurlu ve barış içerisinde geçmesini temenni eder bol kazançlar dilerim.”

AdminAdmin