SPOR
Giriş Tarihi : 16-03-2024 17:52

Yat Yelken Kulübü’nden Başkan Topaloğlu’na teşekkür plaketi

Kemer Belediyesi Yat Yelken Spor Kulübü Başkanı Orhan Yeşilli, kulüp öğrencileri ile ağırladıkları Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na, kulübe, spora ve eğitime yaptıkları katkılar nedeni ile teşekkür plaketi verdi.

Yat Yelken Kulübü’nden Başkan Topaloğlu’na teşekkür plaketi

Kemer Belediyesi Yat Yelken Spor Kulübü eğitim alanında plaket merasimi düzenlendi. Törene, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Yat Yelken Spor Kulübü Başkanı Orhan Yeşilli, Kulüp Yönetim Kurulu üyeleri ve sporcular katıldı.

Gençlerin Başkan Topaloğlu’na teşekkürü olduğunu belirterek sözlerine başlayan Kulüp Başkanı Yeşilli, “Kulübümüzün kendi yarışmaları için tasarladığı bir plaket ve aynı zamanda kupayı sizlere teşekkür ederek takdim etmek istiyoruz. Çok teşekkür ediyoruz çünkü Kemer’e çok uzun zaman hizmet edecek bir tesisi yeniden canlandırdınız. Çok teşekkür ediyoruz çünkü Kemer’deki gençleri herhangi bir ücret veya kaygı olmaksızın denizle buluşturma fırsatı verdiğiniz için. Yine teşekkür ediyoruz, bölgemize bir Denizcilik Fakültesi kazandırıyorsunuz. Onlarla çalışmak bizlere de çok büyük keyif verecek. Eğitime, kültüre, spora yaptığınız destekler için size kulübümüz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

En büyük teşekkürü Yat ve Yelken Kulübü’nün hak ettiğinin altını çizen Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu, “Sizler çocuklarımızı kucakladınız ve denizle buluşturuyorsunuz. Biz de çocuklarımızın denizle buluşmasını ve denizin nimetlerinden faydalanmalarını istedik. Maalesef çocuklarımız Kemer’de yaşıyor ama denizden uzak kalabiliyor. Bu son derece önemli konuyu üstlenen sizlere, antrenör arkadaşlara, gençlere ve gençlerimizin ailelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Plaketi geleceğin denizcilerinin elinden alan Başkan Topaloğlu, sporcular ve kulüp yönetim kurulu üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. (Bülten)

AdminAdmin