YAŞAM
Giriş Tarihi : 10-03-2024 19:37

VoSahne Kemer’de konser verdi

Kemer Belediyesi, Mustafa Ertuğrul Aker Parkı Kemer halk plajında VoSahne ile vatandaşları buluşturdu. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da konsere katılarak gençlerle buluştu.

VoSahne Kemer’de konser verdi

Kemer Belediyesi, Mustafa Ertuğrul Aker Parkı Kemer halk plajında VoSahne ile vatandaşları buluşturdu. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da konsere katılarak gençlerle buluştu. Başkan Topaloğlu’na eşi Fikriye Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ve belediye birim müdürleri eşlik etti. Kemer Belediyesinin düzenlemeler yaparak Kemer halkına kazandırdığı, ulusal ve uluslararası birçok organizasyona ev sahipliği yapan Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’ndaki konser öncesi Başkan Topaloğlu, alanı dolduran vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti.

Nail Yıldırım’ın mavi karavanıyla başlattığı ve ‘Kahveni kap gel’ konseptiyle adından söz ettiren VoSahne konserine gelenlerden bazıları sandalyesine bazıları da çimlere oturarak müzik dinledi. VoSahne’ye Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ da eşlik etti. Konseri izlemeye gelenler, VoSahne’nin seslendirdiği şarkılara zaman zaman eşlik ederken, eğlenceli bir hafta sonu yaşadı.

GENÇLİK ORKESTRASI’NDAN MÜZİK RESİTALİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde kurulan Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası da Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ yönetiminde sahne aldı. Düzenlediği konserlerle adından sıkça söz ettiren Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası, konser alanını dolduran yerli ve yabancı vatandaşlara adeta müzik resitali sundu. Orkestra, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’ncü yılı dolayısıyla Norm Ender tarafından bestelenen Parla marşını da seslendirdi. Vatandaşlar da marşa ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak eşlik etti.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, VoSahne ile deniz kenarında müzik dinlemenin çok güzel olduğunu söyledi. Müziğin evrensel ve ruhun gıdası olduğunu ifade eden Başkan Topaloğlu, “Ben de konseri dinlerken gençlik yıllarıma gittim. Kemer ile Antalya arasında bir kopukluk var. Biz bu kopukluğu yavaş yavaş kaldırmaya çalışıyoruz. VoSahne bizi kırmayarak Kemer’e geldi. Sizleri bir arada görmek çok güzel. Sizlerle çok daha güzel işler yapacağız. Sanatsal faaliyetler kapsamında tiyatro salonu ve sinema salonunu aynı anda hizmete sokacağız. Sizleri seviyoruz. Her şey gönlünüzce olsun.” dedi. (Bülten)

AdminAdmin