ANTALYA
Giriş Tarihi : 16-08-2023 05:52

Varsak Karşıyaka’ya yeni park

Kepez Belediyesi, Varsak Karşıyaka Mahallesi’nde 2 bin 234 metrekarelik alanda park çalışması başlattı.

Varsak Karşıyaka’ya yeni park

Geniş caddeleri, site tarzı konutları ve orman manzarasıyla ilçenin tercih edilen yerleşim yerlerinden biri olan Varsak Karşıyaka Mahallesi’nin yeşil kimliği yeni parklarla artırılıyor. Bu yılın ikinci yarısında 13 mahalle parkının yapımını yatırım programına alan Kepez Belediyesi, Varsak Karşıyaka Mahallesi’ne de yeni bir yeşil alan kazandırıyor.

ZEYTİN AĞAÇLARI DİKİLECEK

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yeşil alan düzenlemesini 1368 Sokak’ta gerçekleştiriyor. Çevresinde konutların bulunduğu 2 bin 234 m2 alan, mahalle parkına dönüştürülüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü işçileri, park alanında ilk olarak zemin tesviyesi çalışmasını yaptı. İnşaatı devam eden parkta, spor alanları, çocuk oyun alanı, kamelya, oturma mobilyaları yer alıyor. Çim ekilecek olan park alanının yeşil görünümü, dikilecek olan zeytin ağaçlarıyla zenginleştirilecek.

BÖLGEYE NEFES OLACAK

Yapımı tamamlandığında park, bölgede oturanlar için dinlenebilecekleri, sosyal ve fiziksel aktivitelerini yapabilecekleri, çocuklar için de eğlenebilecekleri bir nokta olacak.
Varsak Karşıyaka Mahallesi 1368 Sokak’a yapılan park, yeşil peyzajı ve zeytin ağaçlarıyla bölgeye nefes olacak. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yeşil alan düzenlemesini bu yıl içerisinde tamamlamayı planlıyor.
Fen İşleri Müdürlüğü de, parkın çevresindeki yolların asfaltını da önümüzdeki aylarda yenileyecek. (Haber Merkezi)

AdminAdmin