ANTALYA
Giriş Tarihi : 15-05-2023 04:09

Vali Yazıcı’dan Anneler Günü ziyareti

Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, Anneler Günü münasebetiyle Havva Çevik ve Ümmü Öksüz’ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Vali Yazıcı; “Ömrünü çocuklarına ve ailelerine adayan, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden bütün annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyor, uzun ömürler diliyorum.” dedi.

Vali Yazıcı’dan Anneler Günü ziyareti

Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, 14 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle birtakım ziyaretlerde bulundu. İlk ziyaretlerini “Antalya’mızdaki en yaşlı Anne” unvanına sahip 121 yaşındaki Havva Çelik’e gerçekleştiren Yazıcı çifti, Anneler Günü’nü kutlayıp elini öptü.

Havva Çelik’in ve tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak sağlıklı ömürler dileyen Vali Yazıcı; “Fedakârlık ve sevginin timsali olan annelerimiz, hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren en değerli varlıklarımızdır. Yeryüzünde en kutsal görevi üstlenen annelerimiz, bizlere her zaman yol gösterici olmuşlar ve karşılıksız sevginin en güzel örneklerini sergilemişlerdir. Bunun içindir ki anne sevgisi en büyük ve en kıymetli sevgilerden biridir. Merhamet ve şefkatiyle yüreklerimizi kuşatan, ilk öğretmenimiz, sığınağımız, ilk duacımız, baş tacımız annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Rabbim, yüreği sevgi dolu Havva Hanım’a ve tüm annelerimize sağlıklı ömürler versin inşallah.” diye konuştu.

Vali Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı İkinci ziyaretini 104 yaşındaki Ümmü Öksüz’e gerçekleştirdi. Ümmü Öksüz’ün elini öpüp hatırını soran Yazıcı çifti, Anneler Günü’nü kutladı. Annelerin her daim hürmetlerin en büyüğünü hak ettiklerini aktaran Vali Yazıcı; “Ömrünü çocuklarına ve ailelerine adayan, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden bütün annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyor, uzun ömürler diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

AdminAdmin