SİYASET
Giriş Tarihi : 08-05-2023 23:45

Ünal: Her şey çok güzel olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Antalya mitingini değerlendiren CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, Kemer’den yaklaşık 600 kişi ile birlikte mitinge katıldıklarını belirterek, “Antalya bana çok gurur verdi. Yer yarıldı insan çıktı Antalya’dan, Antalya Antalya olalı böyle bir kalabalık görmedi. Her şey çok güzel olacak. Birinci turda bu işi halkımızla birlikte bitireceğiz. Geliyor gelmekte olan” dedi.

Ünal: Her şey çok güzel olacak

Şüheda PARTAL

CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, Kemer’den yaklaşık 600 kişi ile birlikte Antalya’da düzenlenen CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitinge katıldı. Miting sonrası değerlendirmede bulunan Ünal, “Kemer’den yaklaşık 600 kişi ile birlikte Sayın Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdik. Her şey çok güzel olacak. Antalya bana çok gurur verdi. Yer yarıldı insan çıktı Antalya’dan. Antalya Antalya olalı böyle bir kalabalık görmedi. Ben daha önce rahmet ve saygıyla andığımız Deniz Baykal’ın mitinglerine de gittim. Ama o mitingleri bu miting üçe katladı” dedi.

İMAMOĞLU YALNIZ DEĞİLDİR

Erzurum’da Ekrem İmamoğlu’na yapılan saldırı ile ilgili de konuşan Ünal, “Sayın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu Erzurum’da bir miting yapmak istedi. Erzurum’da yapılan taşkınlıkları kınıyorum. Sayın Ekrem İmamoğlu yalnız değildir. İmamoğlu’nun ikinci seçimine ben Kemer’den 44 kişiyi otobüsle götürdüm destek verdim. 44 tane oy 100 oydan döner. Canımız gibi seviyoruz yalnız değildir. Her zaman birlik beraberlik içerisindeyiz. Geliyor gelmekte olan. Bizim duruşumuz bellidir. Vatanımızı, bayrağımızı ve ülkemizi her şeyden fazla seviyoruz. Ben aramızdaki farkı çok fazla görüyorum ve birinci turda bu işi halkımızla birlikte bitireceğimize ve kazanacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

AdminAdmin