ANTALYA
Giriş Tarihi : 14-08-2023 03:15

Tütüncü’den birlik ve beraberlik mesajı

Başkan Hakan Tütüncü, Ak Parti Kepez ve Muratpaşa ilçe teşkilatlarının düzenlediği aşure ikramında, “Bolluk, bereket olan aşure; inşallah birlik ve beraberliğimizin sürekli olmasına da vesile olur.” mesajını verdi.

Tütüncü’den birlik ve beraberlik mesajı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Kepez İlçe Teşkilatı ile Ak Parti Murat İlçe Teşkilatı’nın, Muharrem ayı dolayısıyla düzenlediği aşure ikramı etkinliğine katıldı. Başkan Hakan Tütüncü ve Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin’le parti teşkilat binalarında tencereler içersindeki aşureyi kâselere doldurarak, vatandaşlara ikram etti. Başkan Tütüncü, ilk olarak Ak Parti Kepez İlçe Teşkilatı’nın aşure etikliğinde hazır bulundu. Tütüncü, İl Başkanı Ali Çetin’le, aşure dağıtımından sonra Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarete AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar ile belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

“HER ZAMAN TEŞKİLATLARIMIZIN YANINDAYIM”

Başkan Hakan Tütüncü, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Parti teşkilatımızın aşure hayrını Allah kabul etsin. İnşallah bolluğa, berekete vesile olan aşure; bizim için de mağfirete, rahmete ve merhamete vesile olur. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun. Hep beraber daha nice güzel aşurelerde beraber olalım. İl Başkanımızın önderliğinde birlik ve beraberliğimiz örnek bir birlik ve beraberliktir. Allah, birlik ve beraberliğimizi daim etsin. İnşallah Rabbim, bizi nice güzel menzillere ulaştırır. Muharrem ayı mübarek bir ay. Bu mübarek ayda birlik ve beraberlik içerisinde inşallah sıkıntılarımızı aşarız. Her zaman teşkilatlarımızın yanındayız. Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece Rabbim inşallah bizlere parlak zaferler; millete, memlekete hizmet yolunda nice büyük şerefler tattıracaktır. Buna yürekten inanıyorum.”

TÜTÜNCÜ’DEN, AK PARTİ MURATPAŞA’YA ÖVGÜ
Tütüncü ve Çetin, daha sonra parti binasında aşure etkinliği düzenleyen Ak Parti Muratpaşa İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Başkan Hakan Tütüncü, burada aşure bereketini ilçe sakinleriyle paylaştı.
Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker, aşure dağıtımın ardından Tütüncü ve İl Başkanı Ali Çetin’i makamında kabul etti. Daha sonra ilçe ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları üyeleri ve mahalle başkanlarıyla bir araya gelen Tütüncü, “Ak Parti Muratpaşa İlçe Teşkilatı denince çalışkanlığı, enerjiyi, azmi, gayreti Antalya’nın merkezindeki güzelliği ve sıcaklığı görüyorum.” Sözleriyle Ak Parti Muratpaşa İlçe Teşkilatı övdü. (Haber Merkezi)

AdminAdmin