SPOR
Giriş Tarihi : 28-02-2024 16:07

Tütüncü: “Kepez’deki spor imkanlarını 19 ilçeye taşıyacağız”

Tekvando diploma dağıtım törenine katılan Kepez Belediyesi ve Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, spor imkanlarını 19 ilçeye taşıyacaklarını söyledi

Tütüncü: “Kepez’deki spor imkanlarını 19 ilçeye taşıyacağız”

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi Spor Kulübü tekvando branşının diploma dağıtım ve kuşak değişim törenine katıldı. Turgut Özal Spor Salonu’ndaki törende 110 çocuk ve veteran tekvando öğrencileri ile aileleri bir araya geldi. Kulüp Başkanı Hakan Çatal ile beraber salona giren Başkan Tütüncü, sporcuların sevgi gösterileriyle karşılandı. İlk diplomaları ve kuşakları tekvandoculara takdim eden Tütüncü, bu salonda 15 yıl boyunca biriktirdikleri güzel anılara bir yenisini daha eklediklerini söyledi.

SPORLA GELECEĞE YÜRÜYECEKLER

Kepez’deki çocukları kendi çocuklarından hiç ayırt etmeden spor, sanat, bilim imkanları sunduklarını vurgulayan Tütüncü, “Başta ben olmak üzere bu hassasiyeti gösterdik. Çalışma arkadaşlarım da sizin çocuklarınızı kendi çocukları olarak gördü. Hatta çocuklarınıza sağladığımız imkanlar, kendi çocuklarımıza sağladığımız imkanların çok çok üzerinde... Onlar sporla, bilimle, sanatla ilgilenerek güzel bir geleceğe gitsin istiyoruz. Bu yüzden kendi çocukluğumuzda sahip olmadığımız imkanları sunduk. Böylesi güzel ortamlarda spor yapma imkanı bulamamıştık, onlara en güzelini sunalım istedik. Bu güzel ailenin mensubu olmaktan bir kez daha mutlu oldum.” diye konuştu.

KOCAMAN HAYALLER KURMALISINIZ

Tribündeki velilere yaptığı bu konuşmanın ardında sporculara hitap eden Tütüncü, spor tesislerinde kendi yeteneklerini keşfedeceklerini söyledi. Spor yaparak hem beden hem de ruh sağlığının gelişeceği önemli bir sürecin içinde olduklarının altını çizen Tütüncü, “Buradaki eğitimler size iyi gelecek. Kocaman hayaller kurmalısınız. Kepez’de bütün bunları yapabileceğiniz kütüphanelerimiz, bilim merkezimiz, sanat ve spor tesislerimiz kendinizi geliştirmeniz için emrinizde…” dedi.

19 İLÇEDE SPOR İMKANI

Başkan Tütüncü, çocuklara olan konuşmasını şu sözlerle tamamladı; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözü anlamlıdır. ‘Gençler, Cumhuriyet’i biz kurduk, onu yükseltecek ve geleceğe taşıyacak olan sizlersiniz.’ Bu ülke güzel evlatlarımızın omuzlarında, zekilikleri, çalışkanlıkları ile ilerleyecek. Aileleriniz kadar bizler de sizinle iftihar ediyoruz. Yeni dönem başlıyor. Buradaki imkanları 19 ilçedeki tüm çocuk ve gençlere taşıyacağız. Daha büyük imkanlar sunacağız. Sizler için çalışmaya devam edeceğiz. Heyecanlıyız, umutluyuz, azimliyiz, kararlıyız. Tüm projelerimiz ile sizlerle geleceğe, yarınlara hazırız. Çok daha güzel günlerde olacağız. Sizleri kalbime yazdım.” diye konuştu. (Bülten)

AdminAdmin