ANTALYA
Giriş Tarihi : 09-11-2023 17:09

Tütüncü, “Eskinin arka mahallesi Kepez artık yok”

AK Parti Kepez İlçe Teşkilatının yeni yönetimini ziyaret ederek, başarı dileklerini ileten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 15 yıllık süreçte Kepez’in değişim ve dönüşümünü anlattı. Tütüncü, “Eskinin arka mahallesi Kepez artık yok. Kendi potansiyelini keşfetmiş, nice projelerin hayata geçirildiği, hizmetlerle güzelleşen bir Kepez var” dedi.

Tütüncü, “Eskinin arka mahallesi Kepez artık yok”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Teşkilatın ilk yönetim kurulu toplantısına AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ile beraber katılan Başkan Tütüncü, yeni yönetime başarı dileklerini iletti. Yönetim kurulu toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Kepez İlçe Başkanı Mehmet Çivik, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye, ilçeye katkılarından dolayı teşekkür etti. Çivik, “Belediye başkanı olarak şehrimize ve ilçemize katmış olduğunuz katkılardan dolayı çok teşekkür ederiz. Kepez’e kültüre, sanata ve bilime katkı koyacak birçok kalıcı hizmet kazandırdınız. 22 kütüphane ve bu kütüphaneleri Akdeniz’in en büyük kütüphanesi Antalya Kütüphanesi ile taçlandırdınız. Dokuma kültür ve sanat adası oldu. Bunlar bir ilçe belediyesinin yapabileceği hizmetler değil. Başkanımız gelmeden önce Kepez böyle bir yer değildi. İnşallah Büyükşehir’i de tekrar AK Belediyecilikle buluşturacağız” diye konuştu.

15 YILDA DEĞİŞEN KEPEZ

AK Parti Kepez İlçe teşkilatının yeni yönetimini kutlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, “Bütün arkadaşlarımıza bu yolda başarılar diliyorum. Rabbim yolunuzu ve bahtınızı açık etsin” dedi. Başkan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe teşkilatının yeni yönetimine Kepez’in 15 yıllık değişim sürecini anlattı. Kepez’in sürekli değişen bir ilçe olduğunu belirterek sözlerini sürdüren Başkan Tütüncü, “Kepez bugün 2014’deki, 2009’daki Kepez değil. Kepez’de nüfus 2009’da 300 bin iken bugün 700 bin oldu. 15 senede yüzde yüz nüfusun arttığı bir şehir. Kepez’in 10 yıl sonra nüfusunun 1 milyonun üzerine çıkacağını ön görüyoruz. Kepez hızla değişen bir ilçe… Eskinin arka mahallesi Kepez artık yok. Kendi potansiyelini keşfetmiş, nice projelerin hayata geçirildiği, hizmetlerle güzelleşen bir Kepez var. Örneğin Altınova... Altınova’dan o kadar güzel projeler geliyor ki… Bölgede 5 yıldızlı otel yapılıyor. Bugün karşımızda değişen bir Kepez var.” dedi. (Bülten)

AdminAdmin