ANTALYA
Giriş Tarihi : 21-11-2023 16:37

Tütüncü, Doğu Garajı Festival Çarşısı esnafıyla buluştu

Esnaf dostu Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Doğu Garajı Festival Çarşısı esnafının istek ve taleplerini yerinde dinledi.

Tütüncü, Doğu Garajı Festival Çarşısı esnafıyla buluştu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Doğu Garajı Festival Çarşısı esnafıyla buluştu. Bölge esnafının daveti üzerine Doğu Garajı Festival Çarşısına giden Başkan Tütüncü, toplanan esnafın istek ve taleplerini yerinde dinledi. Başkan Tütüncü, esnafı tek tek ziyaret ederek, bereketli ve bol kazanç dileğinde bulundu. Esnaf buluşmasıyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Tütüncü, “Doğu Garajı Festival Çarşısı esnafımıza nazik davetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Esnafımızın taleplerini dinledik, çözümleri konuştuk. Gönülden gönüle yol bulduk. Sevgi dolu bir vakti paylaştık.” dedi.

TÜRKİYE’NİN İLK NEKROPOL MÜZESİ’Nİ GEZDİ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, daha sonra Doğu Garajı’ndaki Antalya Nekropol Müzesini gezdi. Başkan Tütüncü, M.Ö. 3 ve 4. Yüzyıla, M.S. 5. Yüzyıla tarihlenen mezarların bulunduğu ve Antalya Müzesi’nden getirilen 400’den fazla objenin sergilendiği müzedeki eserler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kültür Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Nekropol Müzesi'nin Antalya’nın kültürel zenginliğine ve turizmine olumlu katkılar sunacağını söyledi. Müze projesinin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel döneminde başlatıldığını hatırlatan Başkan Tütüncü, “Her eser müessiriyle kadimdir. Şehre bu ufku işaret eden Menderes Başkanıma şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. (Bülten)

AdminAdmin