TURİZM
Giriş Tarihi : 03-10-2022 20:07

TÜRSAB Kemer’de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

TÜRSAB Kemer BTK Başkan adayı Mehmet Akbaba; “TÜRSAB olarak bölgemizde elimizden gelen tüm çalışmaları yaptık ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

TÜRSAB Kemer’de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB)’ın Kemer BTK Kurucu Kurul Üyesi Mehmet Akbaba, bölge geçtiğimiz dönem ve bu dönemde neler yapıldığı ile ilgili açıklamalar da bulundu. Akbaba, TÜRSAB’ın bölge turizmi için tanıtım faaliyetlerine destek verdiğini ve kamu kurum ve kuruluşları ile kurulan diyaloglarla da acentaların sorunlarını çözüme ulaştırdıklarını belirtti.

Mehmet Akbaba, ayrıca Kemer BTK’yı Genel Merkezin oluru ile kurduklarını ve kendisinin de 6 Ekim tarihinde yapılacak seçimlerde başkan adayı olduğunu söyledi.

“GEÇTİĞİMİZ DÖNEM KAÇAK ACENTE FAALİYETİ DENETİMİ İLE HAKSIZ REKABETİN ÖNÜNE GEÇTİK”

TÜRSAB Kemer BTK Kurucu Kurul Üyesi Mehmet Akbaba yaptığı açıklamada; “2 dönemdir yani 5 yıl boyunca Batı Antalya BTK Yönetim Kurulu Üyeliği, Kemer İl Alan Temsilciliği ve 1 yıla yakın Başkan Vekilliği yaptım. Kemer BTK Kurucu Kurul Üyesi olarak 6 Ekim’de yapılacak seçime kadar bu görevimin başındayım. Ayrıca Kemer BTK Başkanlığı'na adayım. Geçtiğimiz dönemde özellikle kaçak acenta faaliyeti denetimleri ile haksız rekabetin önüne geçerken bir yandan da paket tur ve tatil hizmeti satın alan yerli ve yabancı misafirlerimizin mağduriyetlerinin de önüne geçtik. Bu denetimler esnasında sahte veya taklit TÜRSAB plakaları yakalanarak Turizm Bakanlığına ve ilgili birimlere gerekli bilgiler verilerek suç duyurularında bulunulmuş olup, sahte belgelere bölgemize bağlı denetim uzmanlarınca el konulmuştur” dedi.

“BÖLGE TANITIMIMIZA DA DESTEK VERİYORUZ”

TÜRSAB Kemer BTK Kurucu Kurul Üyesi Mehmet Akbaba tanıtım faaliyetlerine de destek verdiklerini de belirterek; “Bölgemizde yapılan farklı tanıtım çalışmalarına destekler sağladık. Bu desteklerimizi ilerleyen dönemlerde arttırarak sağladığımız katkıyı arttırmayı planlıyoruz. Bölgemizin deniz, kum ve güneş üçlemesinden başka birçok konuda büyük avantajlara sahip olduğunun bilincindeyiz ve geçtiğimiz süreçte de bu konular ile ilgili çalışmalarımızı başlamıştık” dedi.

“KAMU KURUM VE KURULUŞLARIMIZLA YAPICI DİYALOGLARIMIZ VAR”

Bölge de bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla yapıcı diyaloglar içerisinde olduklarını belirten Akbaba; “Bölge ve acentelerimizin ekonomisine katkı sağlayacak hale getirmek için çabalarımız son sürat devam edecek. 2 dönemdir Yönetim Kurulu Üyesi ve Kemer İl Alan Temsilcisi olmam ve başka sivil toplum kuruluşlarındaki görevlerim münasebetiyle Bölgemizde ve İlimizde kamu kurum ve kuruluşlarındaki yönetici ve idareciler ile Sivil Toplum Kuruluşlarındaki birçok kişi ile güzel ve yapıcı dialog içerisinde olmamın, Kemer BTK için olumlu yönde katkı sağlayacağından eminim. Bu olumlu katkının güzel ve bölgeye faydası olacak birçok proje için de paydaş olmamızın önünü açacağına ve hızla sonuca ulaşacağına inanıyorum” dedi.

Levent YENİGÜN

AdminAdmin