TURİZM
Giriş Tarihi : 21-01-2023 01:58

TÜRSAB Kemer BTK’dan, Genel Başkan Bağlıkaya’ya ziyaret

TÜRSAB Kemer BTK Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Başkanları Firüz Bağlıkaya’yı, İstanbul’da ki genel merkezlerinde ziyaret etti.

TÜRSAB Kemer BTK’dan, Genel Başkan Bağlıkaya’ya ziyaret

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Kemer BTK Başkanı Mehmet Akbaba ve Yönetim Kurulu üyeleri, 27 Kasım 2022 tarihinde yapılan TÜRSAB genel merkez seçimlerinde güven tazeleyerek görevinde devam eden TÜRSAB Genel Başkanı Firuz Bağlıkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Akyıl ve Yıldırım Taş’ı İstanbul’da bulunan genel merkezlerinde ziyaret etti.

Ziyaret hakkında konuşan TÜRSAB Kemer BTK Başkanı Mehmet Akbaba; “Genel Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize hayırlı olsun ziyareti ve bununla birlikte de bölge acentelerimizin yaşadığı sıkıntıları, bölge turizmine katkı sağlayacağını düşündüğümüz projeler, bölgemizde yaptığımız kaçak faaliyet denetimleri gibi konularda bilgiler verdik ve genel merkezimizin desteğini talep ettik. Sayın Genel Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz her zaman bölge acentelerimizin ve BTK’mızın yanında olduklarını ve sonuna kadar destek olacaklarının sözünü verdiler. Genel Başkanımız Sayın Firuz Bağlıkaya ve Yönetimine misafirperverlikleri için ve her daim BTK'mızın yanında bölge acentelerimizin haklarını savunmak için yanımızda durduklarından dolayı teşekkür ederiz” dedi. (Levent Yenigün)

AdminAdmin