TURİZM
Giriş Tarihi : 18-10-2022 00:17   Güncelleme : 18-10-2022 00:18

TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya’dan Kemer BTK üyelerine ziyaret

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, yeni kurulan ve 3 ilçeyi kapsayan TÜRSAB Kemer Bölge Temsil Kurulu (BTK) üyelerini ziyaret ederek toplantı düzenledi. 2022 yılı turizm sezonunun değerlendirildiği toplantıda, TÜRSAB’ın hayata geçirdiği çalışmalar ve geleceğe yönelik atılacak adımlara ilişkin hedefleri ile ilgili bilgiler de paylaşıldı.

TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya’dan Kemer BTK üyelerine ziyaret

TÜRSAB Batı Antalya BTK’dan ayrılarak Kemer, Kumluca ve Finike ilçelerin de bulunan seyahat acenteleri için yeni kurulan ve geçtiğimiz hafta yapılan seçim ile Mehmet Akbaba’nın başkan olduğu TÜRSAB Kemer BTK’ya ilk ziyaret TÜRSAB Genel Başkanı Firuz Bağlıkaya’dan oldu. Kemer G-Marina’da gerçekleşen ziyarette Bağlıkaya, geçen hafta seçilen Kemer BTK üyelerine başarı dilerken, 2022 yılı turizm sezonunun değerlendirildiği bir toplantıda düzenlendi. Toplantıya Bağlıkaya’nın yanı sıra, TÜRSAB Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Soner Bacaksız, Hasan Eker ile Akdeniz BTK Başkanı Rıza Perçin, Batı Karadeniz BTK Başkanı Ercan Güner, Kapadokya BTK Başkanı Talip Aldemir, Mezopotamya BTK Başkanı Mehmet Akyıl ve Kemer BTK Başkanı Mehmet Akbaba, Yönetim Kurulu ile üyeler katıldı.

TÜRSAB’ın hayata geçirdiği çalışmalar ve geleceğe yönelik atılacak adımlara ilişkin hedefleri ile ilgili bilgiler paylaşıldığı toplantıyı kısa süreli ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya ve toplantıya katılanlara başarılar temennisinde bulundu. (Levent Yenigün)

AdminAdmin