EĞİTİM
Giriş Tarihi : 08-08-2023 03:21

Vali Yazıcı: Antalya’da müthiş bir hayırsever potansiyeli var

Vali Ersin Yazıcı, hayırseverler Etem Ruhi Kavukcu ve Emin Öztürk ile Korkuteli Hacı Ethem-Şerife Kavukcu Anadolu Lisesi’ne yaptırılacak olan 16 derslikli Selen-Ethem Ruhi Kavukcu Ek Derslikleri için protokol imzaladı.

Vali Yazıcı: Antalya’da müthiş bir hayırsever potansiyeli var

Antalya Valiliği’nde düzenlenen okul protokolü törenine Vali Ersin Yazıcı, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mukaddes Birşen, hayırseverler Etem Ruhi Kavukcu ve Emin Öztürk katıldı. Korkuteli ilçesi Aşağıpazar Mahallesi’nde 5 bin 922,83 m2’lik arsa üzerine yapılacak olan 16 derslikli Selen-Ethem Ruhi Kavukcu Ek Derslikleri’nin yaptırılarak Millî Eğitim Bakanlığına devredileceğini belirtildi.

ANTALYA’DA MÜTHİŞ BİR HAYIRSEVER POTANSİYELİ VAR

Antalya’nın hayırseverler bakımından en zengin şehir olduğuna değinen Vali Ersin Yazıcı; “Antalya’da pek çok okulumuzu hayırseverlerimiz yaptırmış. Antalya’da müthiş bir hayırsever potansiyeli var. Can-ı gönülden söylüyorum ki bu işin parayla bir ilgisi yok. Kalpte bir güzellik olmayınca bu hayır çoğu kişiye nasip olamıyor. O yüzden hep diyorum, bu iş para işi değil gönül işidir. Sizin gibi gönlü güzel insanlar devletimize ve milletimize katkı sunuyorlar. Okul ve sağlık tesisi protokollerini çok önemsiyorum. Hem vatandaş hem de bir Vali olarak sizlere teşekkür ediyorum. Allah sayınızı artırsın.” dedi.

MİLLETİMİZİ DAHA DA İLERİYE TAŞIYACAK YEGÂNE GÜÇ ÇOCUKLARIMIZDIR

İyi eğitim alarak yetişmiş çocukların geleceğimiz için büyük önem taşıdığına değinen Vali Yazıcı; “Geleceğimiz ve milletimizi daha da ileriye taşıyacak yegâne güç çocuklarımızdır. Onların iyi bir eğitim alıp, dürüst insanlar olarak topluma kazandırmak hem bizlerin hem de ailelerin en büyük isteğidir. Ben inanıyorum ki burada okuyan çocukların bir teşekkürünü, bir duasını almak en büyük kazancınız olacak. Allah size daha çok versin. Eminim oradaki çocuklar sizin ve eşiniz hanımefendinin torunları gibi olacaktır. Türk gençliğine ve Türk çocuklarına böyle bir hizmet verdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. İnanıyorum ki çocuklarımızın gözlerindeki pırıltı sizin yaşamınıza da değer katacak.” şeklinde konuştu.

Okul Protokolü’nün imzalanmasının ardından Vali Ersin Yazıcı, hayırseverler Etem Ruhi Kavukcu, Emin Öztürk ve beraberindekiler ile hatıra fotoğrafı çektirdi. (Haber Merkezi)

AdminAdmin