SİYASET
Giriş Tarihi : 03-01-2023 22:28

‘Tüm odak noktamız genel seçim’

İYİ Parti Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti. Çelik, 2024 yılında gerçekleştirilecek yerel seçimler için bir aday belirlemek için daha erken olduğunu ve belli bir adaylarının da olmadığının altını çizerek, “Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler odaklı çalışmalar yapmaktayız. Genel merkezimizin yerel seçimlerle alakalı herhangi bir çalışması, beyanı ve açıklaması söz konusu değildir. Vatandaşlarımızın bu konu ile alakalı ilçemizde oluşan dedikodu ve söylemlere itibar etmemeli. Vakti ve zamanı geldiğinde yerel seçimler ile ilgili çalışmalarımız ve Aday Adaylarımızla ilgili bilgilendirme Kemer kamuoyunda paylaşılacaktır. Şu an tüm odak noktamız genel seçimlerdir” dedi.

‘Tüm odak noktamız genel seçim’

Şüheda PARTAL

İYİ Parti Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Çelik, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ülke genelinde vatandaşların ekonomik açıdan zor bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Çelik, “Ülkemizin içinde bulunduğu durum ortadadır. Türk milleti olarak çok ciddi siyasi ve ekonomik krizin içerisindeyiz. Her ne kadar asgari ücret ve diğer maaşlarda bir iyileştirme yapılmış olsa da mevcut durumun devamında çok kısa bir süre sonra yapılan bu iyileştirmelere rağmen vatandaşlarımızın büyük bir çoğunluğu yine açlık sınırının altında kalacaktır” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in çağrısı üzerine ülke genelinde kongre süreçlerinin çoğunluğunu tamamladıklarını belirten Çelik, “İnşallah 15 Ocak 2023 tarihinde İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı olarak İl kongremizi gerçekleştireceğiz. Bildiğiniz üzere kısa bir zaman önce Kemer İlçe Teşkilatı olarak ilçe kongremizi gerçekleştirdik. Aramıza yeni katılan yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başladık” diye konuştu.

‘TÜM ODAK NOKTAMIZ GENEL SEÇİMLERDİR’

Son günlerde Kemer kamuoyunda 2024 yılında yapılacak olan Yerel Seçimlerle alakalı ‘İYİ Parti’nin adayı belli oldu’ gibi söylemlerle karşılaştıklarını ifade eden Çelik, böyle bir adaylarının olmadığını belirterek, “Vatandaşlarımızdan zaman zaman ilçemizin 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimleriyle alakalı, ‘İttifak devam edecek mi? Belediye Başkan Adayınız belli mi?’ şeklinde sorular ile karşılaşıyoruz. Şu anda teşkilat olarak tek düşüncemiz öncelikle genel seçimlere en iyi şekilde hazırlanmak. Bu manada genel merkezimiz, il ve ilçe teşkilatlarımız olarak Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçim odaklı çalışmalar yapmaktayız. Genel merkezimizin yerel seçimlerle alakalı herhangi bir çalışması, beyanı ve açıklaması söz konusu değildir. Vatandaşlarımızın bu konu ile alakalı ilçemizde oluşan dedikodu ve söylemlere itibar etmemeli. Vakti ve zamanı geldiğinde yerel seçimler ile ilgili çalışmalarımız ve Aday Adaylarımızla ilgili bilgilendirme Kemer kamuoyunda paylaşılacaktır. Ülke olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılında çok önemli bir seçime gitmekteyiz. Kemer ilçe teşkilatı olarak da bu seçimin ülkemiz için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Dolayısıyla tüm odak noktamız genel seçimlerdir. İnşallah çalışacağız başaracağız aziz milletimizle birlikte partimizi iktidar yapacağız” dedi.

AdminAdmin