SİYASET
Giriş Tarihi : 26-03-2024 13:00

Topaloğlu’nun ayak sesleri

Kemer’de yerel seçimlere dört gün kala geride olduğunu bilen adayların trolleri saldırıya geçti. CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Necati Topaloğlu’nun çevresine sükunet çağrısı yaptığı öğrenilirken kamuoyunda bu durum “Topaloğlu’nun ayak sesleri” olarak ifade edildi. Bunun en açık örneği ise Topaloğlu’nun düzenlediği iftar yemeği organizasyonlarının hınca hınç dolması.

Topaloğlu’nun ayak sesleri

Şüheda PARTAL

Kemer’de eğitime verdiği destekle adından söz ettiren ve rakiplerinin CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Necati Topaloğlu’nun projelerini, proje olarak duyurması, kamuoyunda Topaloğlu’nu yerel seçimler öncesi öne çıkarmıştı.

Yerel seçimlere dört gün gibi kısa bir süre kala bazı adayların trolleri Topaloğlu’na saldırıların şiddetini arttırdı. Bu durum ise kamuoyunda zaten güçlü olan Başkan adayı Topaloğlu’nun gücüne güç katıyor ve toplumda “Topaloğlu’nun ayak sesleri” olarak ifade buluyor.

VATANDAŞLAR ADETA AKIN ETTİ

Bunun en açık örneği ise düzenlenen iftar yemeği organizasyonlarının hınca hınç dolması. Son olarak Göynük ve Kuzdere ile Değirmendere’de düzenlenen iftar yemeklerine vatandaşlar adeta akın etti. Göynük Mahallesi’ne bağlı Değirmendere’de organize edilen iftar yemeğine, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve eşi Fikriye Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ve Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

İftar sofrasında orucunu açan vatandaşlarla selamlaşarak tek tek sohbet eden Başkan Topaloğlu, tüm vatandaşların kardeşliğin, sevginin ve rahmetin ayı olan Ramazan ayını tebrik ettiğini söyledi.

 

 

 

 

AdminAdmin