SİYASET
Giriş Tarihi : 27-11-2023 18:05

Topaloğlu’ndan aday adaylığı başvurusu

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yerel seçimlerde partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) belediye başkanlığı aday adaylığı için başvuru dilekçesini verdi. Topaloğlu, “Bundan sonra ilk söz Cumhuriyet Halk Partisi’nin sonrasında ise halkımızın” dedi.

Topaloğlu’ndan aday adaylığı başvurusu

Şüheda PARTAL

Kemer’de Belediye Başkalığı için aday adaylığı için başvurular devam ediyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da eşi Fikriye Topaloğlu ve oğlu Osman Topaloğlu ile CHP Kemer İlçe Başkalığına gelerek belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ve eşi Hale Gül, CHP İlçe yönetim kurulu üyeleri ile partililerin de hazır bulunduğu ilçe binasında Topaloğlu, aday adaylığı dilekçesini İlçe Başkanı Adem Barış’a teslim etti.

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinin hayırlı olmasını temenni eden Topaloğlu, “İlçe Başkanlığımıza Kemer Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumu yaptım. Bundan sonra ilk söz Cumhuriyet Halk Partisi’nin sonrasında ise halkımızın. Zaten herkes ne yaptığımızı görüyor, anlatmaya gerek yok. Kemer’imize hayırlı olsun” dedi.

İlçe Başkanı Adem Barış ise Topaloğlu’na teşekkür ederek, “İlk aday adaylığı müracaatımızı aldık. Hem başkanımıza hem de Kemerimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

AdminAdmin