SİYASET
Giriş Tarihi : 20-02-2024 08:45

Topaloğlu, “Yine Kemer kazanacak”

CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Necati Topaloğlu, CHP Genel Merkezi’nin Ankara’da düzenlediği aday tanıtım toplantısına katıldı. CHP’nin Antalya belediye başkan adayları ile sahneye çıkan Topaloğlu, tanıtımın ardından yaptığı konuşmada, “Yine Kemer kazanacak. Gücümüzü milletten güvenimizi yapmış olduğumuz hizmetlerden alıyoruz” dedi.

Topaloğlu, “Yine Kemer kazanacak”

Şüheda PARTAL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için belirlediği bin 127 adayını Ankara Spor Salonu’nda tanıttı. Salonda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in fotoğrafının da bulunduğu “İşimiz gücümüz Türkiye” yazılı pankartlar bulundu. “Gücümüzü milletimizden güvenimizi yaptığımız işten alıyoruz”, “Şimdi Türkiye’nin gücüne güç katma zamanı” sloganlarının kullanıldığı toplantıda, 81 ilden adaylar yer aldı.

Sahneye Ankara adaylarının tanıtımının ardından Antalya belediye başkan adayları ile birlikte çıkan Kemer Belediye Başkanı ve CHP’nin Kemer Belediye Başkan adayı Necati Topaloğlu, tanıtım töreninin hemen ardından yaptığı açıklamada, “Yine Kemer kazanacak. Gücümüzü milletten güvenimizi yapmış olduğumuz hizmetlerden alıyoruz” dedi.

Beş yıllık belediye başkanlıkları döneminde iki yıl boyunca tüm dünyayı etkileyen bir pandemi süreci ile uğraştıklarını hatırlatan Topaloğlu, “Esnafımızın kepenklerini indirdikleri bir dönem yaşadık. Turistler gelmedi. Biz buna rağmen günde ortalama 3 bin maske ürettik. Vatandaşlarımıza gıda yardımları yaptık. Sağlık yardımları yaptık. Elimizdeki bütün imkanları halkımızın yaşamını normale çevirmesi için harcadık. Rusya Ukrayna savaşı, 11 ilimizi derinden etkileyen deprem, Manavgat yangını, EYT’lilerin emeklilik süreci gibi zor zamanlardan geçtik. Bu kadar zor zamanlara rağmen çok önemli işler yaptık. Demek ki insanlar inandığı zaman çok güzel işler ortaya çıkıyor” dedi.

Yaptıkları projeleri vatandaşlarla paylaşmaya başladıklarını da sözlerine ekleyen Topaloğlu, “Kısa bir süre içerisinde seçim ofislerimizin açılışı ile yapacağımız projelerimizi de vatandaşlarımızla paylaşmaya başlayacağız. Vatandaşlarımız bizlere inanmaya ve güvenmeye devam etsin. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

AdminAdmin