YAŞAM
Giriş Tarihi : 12-09-2023 05:40

Topaloğlu, Kuzdere’de altyapı çalışmalarını inceledi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kuzdere Mahallesi’nde yapımı devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında son durum hakkında bilgi aldı.

Topaloğlu, Kuzdere’de altyapı çalışmalarını inceledi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Baki Yalın ve Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay ile Kuzdere Mahallesi’nde imar planlarından sonra geniş çaplı çalışmaların başlatıldığı Çaybaşı Caddesi’nde devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını inceledi. Topaloğlu, belediye personeline kolaylıklar dileyerek mahalle sakinleri ile sohbet etti.

Yapılan çalışmalarda gelinen son nokta hakkında Yalın’dan bilgi alan Başkan Topaloğlu, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Topaloğlu, “Kuzdere Mahallemizdeki Çaybaşı Caddesi’nde yaklaşık 800 metre yol, kaldırım ve sıcak asfalt kaplaması yapılacak. İmar planlarından sonrası büyük bir değişim içerisine giren Kuzdere mahallemizin daha modern bir hale geliyor. Daha hızlı hareket ederek çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız. Vatandaşlarımızdan verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz” dedi. (Bülten)

AdminAdmin