KÜLTÜR-SANAT
Giriş Tarihi : 04-01-2023 17:01

TJK 11. Resim Yarışması’nın beşinci sergisi Antalya’da açıldı

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından düzenlenen 11. Resim Yarışması Sergisi, Kepez Belediyesi Dokuma Park Modern Sanatlar Galerisi’nde açıldı. “At, At Sevgisi ve At Yarışı” konulu geleneksel resim yarışmasında bu yıl dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen 39 eserin bulunduğu sergi 15 Ocak Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

TJK 11. Resim Yarışması’nın beşinci sergisi Antalya’da açıldı

TJK tarafından düzenlenen 11. Resim Yarışması Sergisi’nin 2023 yılındaki ilk durağı Antalya oldu. “At, At Sevgisi ve At Yarışı” konulu geleneksel resim yarışmasında bu yıl dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen 39 eser; İstanbul, Diyarbakır, Ankara ve Adana’nın ardından 3 Ocak Salı günü Antalya’da sanatseverlerle buluştu.

Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Sahil Güvenlik Eğitim ve Öğretim Komutanı Sg.Kd.Alb. Engin Kuntay, TJK Başkanı Serdal Adalı, TJK Genel Sekreteri Ahmet Özbelge, Yönetim Kurulu Üyesi Can Güven, Antalya Hipodrom Müdürü Murat İşcen, sanatçılar ve davetli misafirlerin katılımıyla Kepez Belediyesi Dokuma Park Modern Sanatlar Galerisi’nde açılışı yapılan sergi, 15 Ocak Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek. (Haber Merkezi)

AdminAdmin