ANTALYA
Giriş Tarihi : 11-11-2023 16:17

Tekirova’da korsan taksi denetimi

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde korsan taksilere yönelik denetim düzenlendi. Denetimlerde korsan taşımacılık yapan bir sürücüye 28 bin 532 lira para cezası uygulanırken, araç 2 ay trafikten men edildi

Tekirova’da korsan taksi denetimi

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik timleri, Korsan taşımacılık yapan araçlara yönelik Kemer ilçesi Tekirova mahallesinde denetim yaptı. Denetim esnasında durdurulan 07 K 3343 plakalı araçta yapılan kontrolde araç içerisinde yolcu olarak bulunan S.G ve  I.J. isimli Alman uyruklu şahıslar ile yapılan mülakatta araç sürücüsü E.G. İsimli şahsa kendilerini Tekirova mahallesinden Kemer ilçesine götürmesi için 70 Euro para karşılığında anlaşıp paranın 20 Euro’sunu peşin kalan 50 Euro’sunu da iş bitiminde sürücüye  vereceklerini beyan etti.


Bunun üzerine ekipler bahse konu araca ve sürücüsüne sürücü belgesiz araç kullanmak ve korsan taşımacılık yaptığından dolayı az toplamda 28 532 TL para cezası tanzim edildi. Ayrıca araç 60 gün trafikten men edilerek yediemin otoparkına çekildi.
 

Şüheda Partal Şüheda Partal