YAŞAM
Giriş Tarihi : 11-01-2024 19:56

Taş, Çevik ve İşbilen’den AGC'ye ziyaret

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Sabri İşbilen, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'ni (AGC) ziyaret etti.

Taş, Çevik ve İşbilen’den AGC'ye ziyaret

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş, AGC Başkanı İdris Taş ve Yönetimi Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Cemiyetin önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade eden Taş, basının vatandaşlar ile kurumlar arasında köprü vazifesi gördüğünü ifade etti.

Milletvekili Taş, basın tarihine ışık tutan fotoğraf, gazete ve kitapların yanı sıra mesleğin ayrılmaz parçaları fotoğraf makinesi ve ekipmanların sergilendiği Basın Galerisini gezdi.

İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik de AGC'yi ziyaret ederek, kentte yaptıkları önemli operasyonlar hakkında bilgi verdi. Suç örgütlerine yönelik kararlı mücadele yürüttüklerini aktaran Çevik, gazetecilerin önemli görev üstlendiğini ifade etti.

AGC’ye bir ziyarette İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Sabri İşbilen’den geldi. AGC Başkanı İdris Taş ve Yönetimi Kurulu üyeleriyle bir araya gelen İşbilen, Basın Galerisini gezerek, Antalya basını ile işbirliği halinde olduklarını söyledi. (Haber Merkezi)

AdminAdmin