SİYASET
Giriş Tarihi : 29-03-2024 13:11

Sümer, “Rakiplerimiz kendi isimlerini parlatma derdine düştü”

Cumhur İttifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, Habibler Mahallesi sakinleri ile iftar sofrasında buluştu. Yerel seçimler öncesinde sahada sadece kendi projelerine yer veren ve vatandaşların taleplerini dinleyen Rıza Sümer, iftarda yaptığı konuşmada “Biz Kepez’in yüzyılını düşünürken, rakiplerimiz kendi isimlerini parlatma derdine düştü. Biz inanıyoruz, Türkiye Yüzyılı Kepez’in mahallelerinden, Antalya’nın mahallelerinden başlayacak” ifadelerine yer verdi.

Sümer, “Rakiplerimiz kendi isimlerini parlatma derdine düştü”

Kepez Belediye Başkan adayı Av. Rıza Sümer, gündüz saatlerinde Kepez ilçesinde yaptığı vatandaşlarla selamlama turunun ardından, Habibler Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarla iftarda bir araya geldi. AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş’ın ve MHP Kepez İlçe Başkanı Servet Ersoy’un da eşlik ettiği programda konuşan Rıza Sümer, Ramazan ayının birlik ve beraberliği pekiştirmesini diledi.

“KEPEZ’İ AŞAĞILADILAR”

Yerel seçime sayılı saatler kaldığının altını çizen Rıza Sümer, konuşmasına şu şekilde devam etti: “31 Mart’ta yeniden sandıklara gideceğiz, sandıklarda yeniden Milli iradenin sesi olacaksınız. Size hizmet sağlayana oy vereceksiniz. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Bir tarafta Türkiye’yi eser ve hizmet belediyeciliğiyle kalkındıran bir irade, AK Parti. Diğer tarafta, vatandaştan aldığı oyları adeta çarçur eden zihniyet. Seçim çalışmalarımızı takip etmişsinizdir. Biz hep Kepez için oy istedik, onlar hep kendileri için oy istediler. Biz Kepez’e değer katan projelerden bahsederken, rakibimiz Kepez’i aşağılayan kelimeler kullandı. Biz her yere Kepez’e yapacaklarımızı yazdık, onlar her yere kendi isimlerini yazdı. Hedeflerinde kendi isimlerini yükseltmek vardı, bizim gayemiz ise Kepez’imizi yükseltmek oldu. Onlar kendi isimleri olmazsa Kepez kalkınamaz dedi, biz Türkiye Yüzyılı Kepez’in Yüzyılı olacak dedik. Biz Kepez’in yüzyılını düşünürken, rakiplerimiz kendi isimlerini parlatma derdine düştü. Bize belediyeciliği bilmiyor diyenler, kendi lansmanlarında bile projelerini anlatamadı. Biz inanıyoruz, Türkiye Yüzyılı Kepez’in mahallelerinden, Antalya’nın mahallelerinden başlayacak.”

KEPEZ’İN SAHİBİ KEPEZLİLERDİR

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü’nün 3 dönemdir Habibler Mahallesi’nde yaptığı hizmetlere değinen Rıza Sümer, hayata geçirmeyi planladığı yeni projeler için seçmenden destek istedi. Sümer, “Hakan Tütüncü Başkanımız, 3 dönemdir Kepez için gece gündüz çalıştı. Habiblere yeni bir çehre kazandırdık, gecekonduların tapu sorunlarını çözerek; şehirleşme sürecinin önünü açtık, sadece Habibler’e 28 bin m2 yeşil alan kazandırdık. AK Parti Belediyeciliği bu işte. Günlerdir sahadayız, projelerimizden bahsettik, yapacaklarımızı ve Kepez’e kazandırdıklarımızı anlattık. Kimsenin hakkında iftira atmadık, kötü bir dil kullanmadık. Kampanya boyunca tek hedefimiz Kepez’in geleceği oldu. Ama maalesef rakiplerimiz bu süreçte bize hakaret etti, iftira attı. Sadece bize değil, Kepez’e de hakaret ettiler. Bizim maksadımız, makam mevkii değil, biz Kepez’e hizmetkar olmak istiyoruz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği bu kutlu yolda ülkesine ve milletine hizmet etme sorumluluğunun idraki ile hareket ediyoruz. Şunu net bir şekilde ifade etmek istiyorum; Kepez’in patronu ve Kepez’in sahibi Kepezlilerdir. Kepez’de sandıkları patlatarak tekrar zaferle çıkacağımıza inanıyorum. Habibler’de de bu müjdeyi Pazar günü sizlerden bekliyorum” diye konuştu.

Rıza Sümer, “Türkiye Yüzyılı, Kepez’in Yüzyılı Olacak” temalı projelerini vatandaşlarla paylaşmasının ardından, sahura kadar Kepez sakinleriyle bir araya gelmeye devam etti. (Bülten)

AdminAdmin