SİYASET
Giriş Tarihi : 22-11-2023 17:45

Şeker, AK Parti’den aday adayı

Kemer’in tanınmış iş insanlarından Rahman Şeker, Ak Parti’den Kemer Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Düzenlediği toplantıda kalabalık bir grupla aday adaylığını duyuran Şeker, “Kemer’in potansiyelini ortaya çıkarmak, sorunları çözüme kavuşturmak ve herkes için daha yaşanabilir bir Kemer oluşturmak için çalışacağız” dedi.

Şeker, AK Parti’den aday adayı

Şüheda PARTAL

Kemer’in tanınmış iş insanlarından Rahman Şeker, Ak Parti’den Kemer Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Şeker, aday adaylığını açıklamak amacıyla Arslanbucak Mahallesi’nde otogar arkasında bulunan kapalı pazar yerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Şeker, daha yaşanabilir ve daha güzel bir gelecek hayaliyle yola çıktıklarını belirterek, “AK Parti'den Kemer Belediye Başkanı Aday Adaylığımı bugün duyurmak istiyorum. Bu kutsal göreve talip olmamın temelinde şehrimize daha yaşanabilir, daha güzel kılma arzusu ve AK Parti’nin kalkınma vizyonunu Kemer’e taşıma isteğim yatmaktadır. Bu kutlu görevi laikiyle yerine getirebilmek adına sizlerin desteği ve güveni benim için çok kıymetli. Her birimizin paylaştığı bu güzel coğrafyada daha dinamik, daha adil bir belediyecilik anlayışını temsil etmek için buradayım. Deneyimim, bilgi birikimim ve enerjimle birlikte Kemer’i daha ileri taşımak için çaba harcayacağım” dedi.

KEMER’İN YILLARDIR ÇÖZÜLMEYEN PROBLEMLERİNİN FARKINDAYIZ

2018 yılından itibaren AK Parti üyesi olduğunu ifade eden Şeker, “Bu çatının bir üyesi olduğumu her daim gururla ifade ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, kurulan Cumhur İttifakı’nın birleştirici ruhunu genelde yaptığımız görüşmelerle de devam ettirdik. Biz güçlendikçe, sizlerin desteğini arkamıza aldıkça kim ne derse desin bu yoldan bizi asla vazgeçiremeyecekler ve geriye döndüremeyecekler. 2024 yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanımızın ve genel merkezlerimizin takdirleriyle aday gösterilirsem Kemerimiz için var gücümle çalışmanın sözünü burada sizlerin huzurunda veriyorum. Kemer’in yıllardır çözülmeyen problemlerinin farkındayız. Başta ilçemizin turizm potansiyelini sürdürülebilir kılmak amacıyla kapsamlı bir turizm stratejisi üzerinde çalışıyoruz. Altyapı çalışmaları ile ilgili projelerimizde Kemer’in yaşam kalitesini arttırmayı hedefliyoruz. Yollarımızdan altyapıya yeşil alanlardan enerji verilerine kadar geniş bir yelpazede sürdürülebilirlik ve turizm odaklı projelerimizde temeli gelecek nesillere daha yaşanabilir bir şehir olarak bırakmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

KEMER’İN HER KESİMİNİ KUCAKLAYACAĞIZ

Kemer’in doğal güzellikleri, tarihi, zenginlikleri ve sıcak atmosferiyle Akdeniz’in cenneti olduğunu belirten Şeker, “Ancak bu güzelliklerin taşıyıcısı olan genç nesiller ilçemizin geleceğini şekillendirecek önemli bir unsurdur. Bu bağlamda hedefimiz gençlere teknolojik sporsal ve kültürel projelerle onların potansiyelini ortaya çıkarmak ve hedeflerine giden bu yolda destek olmaktır. Tüm bu projelerin yanında gençlerimizin geleceğe güvenli adım atmasını sağlamak için eğitimde yeni bir dönem başlatacağız. Eğitim projelerimizde gençlerimizin vizyonel bir bakış açısı kazandırarak onların geleceğin lideri olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Yenilikçi eğitim programımızda gençlerimizin potansiyelini ortaya çıkarıp, onlara hem ulusal hem de uluslararası platformlarda başarıya ulaşabilecekleri imkanlar sunmak istiyoruz. Birleştirici bir yaklaşımla Kemer’in her kesimi kucaklayacak farkındalıkları farklılıkları zenginlik olarak görecek ve şehrimizin ortak hedefleri doğrultusunda bir araya gelmesini sağlayacağız. Kemer’in potansiyelini ortaya çıkarmak, sorunları çözüme kavuşturmak ve herkes için daha yaşanabilir bir Kemer oluşturmak için birlikte çalışacağız. Bu yolda Kemer’e yeni bir soluk getirmek için heyecanla çalışacağımızı şehrimizin geleceğini inşa etmek için bir araya geleceğimizi belirtmek istiyorum. Kemer için yeni ufuklar açacak projelerimizde hep birlikte el ele vererek şehrimizi daha da ileriye taşıyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Kemer için hep yeni, hep ileri, hep yeni, hep ileri diyorum” dedi.

AdminAdmin