YAŞAM
Giriş Tarihi : 16-02-2023 02:34

Sanayi esnafı deprem bölgesinde

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan 2 büyük deprem sonrası seferber olan Kemer Yeni Küçük Sanayi Sitesi esnafları, Kemer’deki yardımların ardından deprem bölgesi olan Hatay’ın Kırıkhan ilçesine giderek çalışma yapan ekiplere destek oldu. Kemer Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Akın ile 22 esnafın yer aldığı grup 4 gün boyunca ekiplere destek verirken 3 bin kişiye de yemek dağıttı.

Sanayi esnafı deprem bölgesinde

Şüheda PARTAL

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan 2 büyük deprem sonrası seferber olan Kemer’de depremzedelere yardımlar sürdürüyor. İlçeden birçok gönüllü deprem bölgelerine giderek çalışmalara destek olurken, Kemer Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Akın da, sanayi esnafları Özcan Çeliktaş, Seçkin Durusoy, Osman Minta, İbrahim Er, Ali Köse, Enis Akın, Kemal Durusoy, Görkem Bektaş, Emre Minta, Ömer Başaran, İsmail Kurga, Mehmet Pöze, Can Deniz Kesen, Samet Hekim, Soner Toygar, Ramazan Macit, Süleyman Küçükyüksel, Fatih Küçükyüksel, Yusuf Küçükyüksel, Süleyman Bulgan, Süleyman Kurt ve Resul Kılınç ile birlikte depremden etkilenen Hatay’ın Kırıkhan ilçesine gönüllü olarak giderek, bölgede çalışma yapan ekiplere destek verdi.

4 gün boyunca bölgede kalan esnaflar, 3 bin kişiye de yemek dağıttı.

Kemer’de yapılan yardımların ardından gönüllü olarak deprem bölgesine gittiklerini söyleyen Kemer Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Akın, “23 kişi olarak Hatay Kırıkhan’da çalışma yapan ekiplere destek olduk. Yakınımızda bulunan depremzede vatandaşlara yemek ikramında bulunduk. Gelen yardım tırlarını boşalttık, 3-4 tır çadır indirdik. Yani elimizden geldiğince yardımcı olduk” dedi.

AdminAdmin