SPOR
Giriş Tarihi : 07-08-2023 00:08

Şampiyonlar Kemer'de kapıştı

Kemer'de Türkiye'nin yanı sıra Rusya, İrlanda, Portekiz, Sırbistan ve Yunanistan'dan şampiyon sporcuların katılımı ile düzenlenen kick boks organizasyonu büyük ilgi çekti. Çekişmeli mücadelelere sahne olan organizasyona Türk sporcular damga vurdu.

Şampiyonlar Kemer'de kapıştı

Şüheda PARTAL

Kemer’in Çamyuva Mahallesi’nde bulunan Giardino Segreto Otel’in sponsorluğunda, Ozan Can, Alper Alkaya ve Alp Gürkan Özdinç’in organizatörlüğünde OFC organizasyon tarafından Türkiye'nin yanı sıra Rusya, İrlanda, Portekiz, Sırbistan ve Yunanistan'dan şampiyon sporcuların katılımı ile kick boks organizasyonu düzenlendi. 73 ülkeden canlı yayınlanan müsabakalarda Halime Eke ile Büşra Beyazbal, Fınn Larsen ile Berke Yiğit, Fatma Gökçe ile Melis Nazlıcan Talun, Aleksandr Stepanov ile Nejat Derin, Akhmed Bogatyrev ile Yıldırım Oğuz, Dorivaldo Da Silva ile Emre Demir, Vesela Rogaska ile Funda Alkayış ve Milos Dakoviç ile İsa Göçmen karşı karşıya geldi.

Çekişmeli mücadelelere sahne olan müsabakalarda Halime Eke, Fatma Gökçe, Vesela Rogaska, Fınn Larsen, Nejat Derin, Yıldırım Oğuz, Emre Demir ve İsa Göçmen karşılaşmaları kazanan sporcular oldu. Müsabakalar sonrası dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Öte yandan organizasyon sonrası KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri tarafından sporculara Kemer turu düzenlendi. Sporcular Ulupınar’da kahvaltı ederken, Olympos Teleferik ile Tahtalı zirvesine çıkarak zirve pozu verdi. İlçe merkezini de gezen sporcular, ilçe turu için Sönmez ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

AdminAdmin