SPOR
Giriş Tarihi : 24-09-2023 17:19

Şampiyon Konyaaltı kaldığı yerden

Geçtiğimiz sezonun Avrupa şampiyonu Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, EHF Avrupa kupası 2'nci tur ilk maçında Bosna Hersek temsilcisi RK Hadzici'yi deplasmanda 19-39 skorla mağlup ederek ikinci maç için büyük avantaj elde etti.

Şampiyon Konyaaltı kaldığı yerden

Avrupa şampiyonu Konyaaltı kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz sezon kağıt üzerinde favori olarak gösterilen takımları tek tek geçerek Avrupa kupasını kazanan Konyaaltı'nın Mavi Kelebekler'i, bu sezona ikinci turdan başladı. Bosna Hersek temsilcisi RK Hadzici ile eşleşen Konyaaltı, rakibiyle ilk maçta deplasmanda karşılaştı. Hadzici taraftarının tıklım tıklım doldurduğu Hadzici Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma Mavi Kelebekler’in 19-39 üstünlüğüyle sonuçlandı. Mücadele boyunca oyun ve skor üstünlüğünü elden bırakmayan Maviler, hakemin son düdüğüyle birlikte büyük sevinç yaşadı. Tribünleri dolduran taraftarların müsabakayı Türk ve Bosna Hersek bayraklarını yan yana dalgalandırarak takip etmeleri renkli görüntüler oluşturdu.

DOSTÇA BİR MÜCADELE OLDU

Avrupa kupası maçlarına galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Bu maçta gördüğümüz oyun ve alınan galibiyet gösterdi ki sporcularımız da geçtiğimiz yıl kazandıkları kupayı yeniden kazanmak istiyorlar. Hepsini tek tek tebrik ediyorum. Bizleri Avrupa sahnesinde yine gururlandırdılar’’ dedi. İkinci maç için büyük bir avantaj elde ettiklerini aktaran Başantrenör Birol Ünsal ise, maç öncesi verilen mesajların yerini bulduğunu ve dostça bir karşılaşma oynadıklarını belirtti. Ünsal, ‘’İkinci maç için avantajlı bir skor elde eden sporcularımı kutluyorum. Antalya’da oynayacağımız rövanş karşılaşmasına bütün taraftarımızı bekliyoruz şeklinde konuştu. (Bülten)

AdminAdmin