SPOR
Giriş Tarihi : 19-03-2024 15:44

Şampiyon Kemer 2020’den Topaloğlu’na ziyaret

Antalya 1. Amatör Batı Grubunda mücadele eden ve Play-Off grubunda şampiyon olan Kemer 2020 Futbol Kulübü teknik heyeti ve oyuncuları, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Şampiyon Kemer 2020’den Topaloğlu’na ziyaret

Antalya 1. Amatör Batı Grubunda mücadele eden ve Play-Off grubunda şampiyon olan Kemer 2020 Futbol Kulübü teknik heyeti ve oyuncuları, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Topaloğlu, oyuncuları tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Kemer’de sportif alanda ardı ardına gelen başarılardan büyük bir memnuniyet duyduklarını anlatan Başkan Topaloğlu, “Şampiyon takımımızı tebrik ediyorum. Kemer Belediyesi olarak Kemer 2020 Futbol Kulübü’ne destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Yeni sezonda da takımın şampiyon olacağına inancım tamdır. Tüm teknik heyete ve takıma başarılar diliyorum.” dedi.

Spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür eden Kemer 2020 Futbol Kulübü Teknik Menajeri Cumali Balık da “Amatör spora destek olduğunuz için kulübüm adına teşekkür ederim. Gerek malzeme gerekse konaklama ve deplasmanlarda otobüs tahsisi yaptınız bazı maçlarda bizleri yalnız bırakmadınız. Şampiyonluğumuzu size ve Kemer halkına hediye ediyoruz.” diye konuştu. (Bülten)

AdminAdmin