SPOR
Giriş Tarihi : 19-04-2024 14:07

Run To Sky şampiyonu Kemer Belediyesi’nde

Bu yıl 10'ncusu düzenlenecek olan Merrell Run To Sky Yarışları’nın geçen seneki şampiyonu Rus Pavel Melnikov, Kemer Belediye Başkan Vekili Cansın Efir’i ziyaret etti.

Run To Sky şampiyonu Kemer Belediyesi’nde

Bu yıl 10'ncusu düzenlenecek olan Merrell Run To Sky Yarışları’nın geçen seneki şampiyonu Rus Pavel Melnikov, Kemer Belediye Başkan Vekili Cansın Efir’i ziyaret etti. Rus sporcuya turizmci Mustafa Kara eşlik etti. Ziyarette, Kemer’deki koşu ve yürüyüş parkurlarının durumu, önemi ve turizm sezonun uzatılması konusunda yapılacak olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Vekili Cansın Efir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Run To Sky Yarışlarının geçen seneki şampiyonu Rus sporcu Pavel Melnikov ile güzel bir sohbet etme imkanı elde ettik. Yarışlar öncesinde parkurların durumları hakkında konuştuk. Kendisinin saha çalışmalarında bize destek vermeye hazır olduğunu söyledi. Turizm sezonunu da uzatmaya yönelik projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Bu kapsamda 15 Ekim’den sonra kalabalık bir sporcu gurubu ile Kemer’de kamp yapmalarını rica ettik ve kendisi de kampı seve seve organize edeceğini belirtti. Kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret sonrası Başkan Vekili Efir, Rus sporcu Melnikov ile hatıra fotoğrafı çektirdi. (Bülten)

AdminAdmin