SPOR
Giriş Tarihi : 23-04-2023 22:49

Pota sultanları Anadolu Şampiyonasına

Antalya şampiyonu olarak katılma hakkı kazandıkları U16 Kız Basketbol Anadolu Şampiyonası’na hazırlanan Kepez’in pota sultanları, pazartesi günü ilk maçına çıkacak

Pota sultanları Anadolu Şampiyonasına

U16 Kız Basketbol Antalya Şampiyonu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Takımı, Anadolu Şampiyonası’nda Antalya’yı temsil etmeye gidiyor. Muğla’da yapılacak şampiyona için pazar günü yola çıkacak olan takım, pazartesi günü ilk maçını Tunceli Dersim Gelişim ile yapacak. Ardından Konyaspor ve Kocaeli Zirve takımı ile karşılaşacak olan Kepez’in basketbolcuları, birinci olması halinde yükselme maçı oynayacak.

ABLALARININ TAKİBİNDELER

İlk 16 takımın katılabileceği Türkiye Şampiyonası biletini cebine koymak isteyen potanın sultanları, Antalyalılara bir kupa daha hediye etmek istiyor. Turgut Özal Spor Salonu’nda son hazırlık antrenmanlarını yaptıran Koç Besim Güvenç, “U18 Kız Basketbol Takımımız, Anadolu Şampiyonasını namağlup tamamlayarak Türkiye’nin en iyi 16 takımı arasına ismini yazdırdı. Şimdi sıra U16’da oynayan sporcularımızda. Aynı başarıyı elde edebileceğimize inanıyorum” dedi. (Haber Merkezi)

AdminAdmin