ANTALYA
Giriş Tarihi : 23-06-2023 03:21

Plaj şemsiyelerini denize atan şahıs için tel örgüler iki katına çıkartıldı

Antalya'da ücretsiz halk plajına gece saatlerinde giren ve elinde alkol şişesiyle havlulara sarılıp dans ettikten sonra onlarca plaj şemsiyesini denize atan şahıs için belediye ekipleri tel örgülerinin yüksekliğini iki katına çıkardı.

Plaj şemsiyelerini denize atan şahıs için tel örgüler iki katına çıkartıldı

Olay, gece saatlerinde Muratpaşa Belediyesinin ilçede ücretsiz hizmete sunduğu mavi bayraklı Konserve Koyu Halk Plajı'nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre; plaja gelen kimliği belirsiz bir kişi önce havlu ile yüzünü kapattı. Ardından ise güvenlik kamerası önünde uzun süre dans etti. Alkollü olduğu tahmin edilen kişi, bunlarla da yetinmeyerek onlarca plaj şemsiyelerini denize attı. Şahısın giderken güvenlik kamerasına yüzünü açarak göstermesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Olayı, sabah saatlerinde plajı hizmete açıp temizlik yapan personel fark etti. Muratpaşa Belediyesi bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

TEL ÖRGÜLER İKİ KATINA ÇIKARILDI

Belediye ekipleri, kapalı olan plaja gece saatlerinde giren şahsın nereden girdiği ile ilgili yaptıkları çalışmada yeri tespit etti. Ekipler, yaklaşık 1,5 metre yükseklikteki tel örgülerinin yüksekliğini iki katına çıkardı. (İHA)

AdminAdmin