ANTALYA
Giriş Tarihi : 31-03-2024 16:38

Oy kullandıktan sonra sahile akın ettiler

Antalya’da dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ne gelen vatandaşlar, denizin ve güneşin tadını çıkardı. Sahildeki turistlerin oluşturduğu yoğunluk, vatandaşların oy kullanmasından sonra sahile gelmesiyle daha da arttı. Kentte hava sıcaklığı 30 dereceye yaklaşırken, nem oranı ise yüzde 56 oldu.

Oy kullandıktan sonra sahile akın ettiler

Turizm kenti Antalya’da baharla birlikte sıcaklıklar yükselmeye başladı. Sıcaklığın 30 dereceye yaklaştığı kentte güneşli havayla birlikte turistler ve vatandaşlar dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde yoğunluk oluşturdu. Kumsala inenler Akdeniz güneşinde bronzlaşırken, bazı vatandaşlar ve turistler yüzmeyi tercih etti. Sahilde haftasonu yaşanan yoğunluğu yerel seçimlerin de etkilemediği görüldü. Yoğunluk, vatandaşların oy kullanmasından sonra sahile gelmesiyle daha da arttı.

Çok sayıda vatandaş sabah erken saatlerde oyunu kullanarak kendisini Akdeniz’in serin sularına bıraktı. Kar kaplı Beydağları'nın manzarası ise dikkatlerden kaçmadı. Diğer taraftan son yılların popüler sporu olan stand up paddle boarding (SUP bording) ile sporseverler de Akdeniz’in masmavi sularında kürek sörfü yaparak unutulmaz anlar yaşadı. Sahile gelen çocuklar ise deniz içerisinde bulunan kayadan zaman zaman tehlikeli atlayışlar yaparak, canlarını tehlikeye attı.

"DENİZ SEZONU AÇILDI, HAVALAR ÇOK SICAK"

Oyunu kullandıktan sonra denize geldiğini belirten Caner Ateş, “Her şeyin hayırlısı olsun. Ülkemiz kazansın, hava çok güzel. Hava güzel olunca sahile geldim. Deniz sezonu açıldı, havalar çok sıcak. Bugün hava 28.29 derece olacak. Kar manzarasında denize giriyoruz. Denize girenler denizanaları var onlara dikkat etsin” dedi.

"SEZONU AÇTIK, BUGÜNDEN SONRA HER SABAH GELİRİM"

Yaz kış Konyaaltı sahilinde denize girdiğini belirten Ufuk Çalış, “Sabah erken saatlerde yüzmeye geliyorum. 2 saate yakın burada bulunurum. Antalya’nın en güzel bölgesidir. Sezonu açtık, bugünden sonra her sabah gelirim. Kim başarılı ise sandıkta o kazansın. Oyumu kullandım. Denizanaları çok var, umarım bize zarar vermezler” sözlerine yer verdi.

ALANYA’DA OYUNU KULLANAN VATANDAŞLAR SOLUĞU PLAJDA ALDI

Alanya’da da vatandaşlar oy kullanmalarının ardından soluğu Damlataş Plajı’nda aldı. Hava sıcaklığının öğle saatlerinde 28 dereceye yükseldiği ve deniz suyu sıcaklığının 18 derece ölçüldüğü ilçede vatandaşlar güzel havanın keyfini kumda güneşlenerek ve denize girerek çıkardı.

"RAHATLIKLA OYUMU KULLANDIM"

Sabahın erken saatinde kullandığını belirten Nihat Gürcan (64) isimli vatandaş, “Oyumuzu kullandık, yemeğimizi yedik buraya geldik. Ben sabah 8.30’da ilk gidenlerdenim. Tenhayken gidip geleyim dedim. Millete hayırlı olsun. Rahatlıkla oyumu kullandım. Vatandaşlar oyunu kullansın, herkes sandığa gitsin. Hangi partiyi istiyorsa ona kullansın. Milletimize hayırlı olsun” dedi. (İHA)

AdminAdmin