YAŞAM
Giriş Tarihi : 01-06-2023 03:57

Nürnbergli gazeteciler Kemer’de ağırlanacak

Almanya’nın Nürnberg Basın Kulübü üyeleri, Kemer’de düzenlenecek etkinlikte ağırlanacak. Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) organizasyonunda iki şehrin basın cemiyetleri arasındaki partnerlik programı kapsamında düzenlenecek etkinlik ile ilgili Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun katılımıyla koordinasyon toplantısı yapıldı.

Nürnbergli gazeteciler Kemer’de ağırlanacak

Şüheda PARTAL

Antalya Gazeteciler Cemiyeti organizasyonunda Kemer Belediyesi, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Kemer Bölge Temsil Kurulu’nun destekleriyle Kemer’de Almanya'nın Nürnberg Şehri İçişleri Bakanı ve Nürnberg Basın Kulübü Başkanı ile üyelerinin katılımıyla iki şehrin basın cemiyetleri arasındaki partnerlik programı kapsamında etkinlik düzenlenecek.

Ekim ayı sonunda düzenlenecek etkinlik ile ilgili Kemer Holiday Club Otel'de koordinasyon toplantısı yapıldı. Toplantıya, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz, AGC Başkanı İdris Taş, AGC Başkan Yardımcısı Ahmet Duran Yenigün, AGC eski Başkanı Mevlüt Yeni ve Nürnberg Basın Kulübü’nden Joachim Hauck katıldı.

Toplantı ile ilgili konuşan KETAV Başkanı Yorulmaz, geçtiğimiz yıl en çok turist gelen ülkeler arasında birinci sırada bulunan Almanya'nın Türk turizmindeki önemine vurgu yaparken yapılacak etkinliğin Kemer için önemli olduğunu belirtti.

AdminAdmin