ANTALYA
Giriş Tarihi : 07-09-2023 05:41

Nostaljik Yeşilçam Sokağı etkinlikleri uzatıldı

Kepez Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak Dokumapark’ta düzenlediği yaz akşamlarının vazgeçilmezi ‘Nostaljik Yeşilçam Sokağı’ etkinlikleri yoğun ilgiden dolayı 17 Eylül’e kadar uzatıldı.

Nostaljik Yeşilçam Sokağı etkinlikleri uzatıldı

Kepez’de nostaljik günler devam ediyor. Kepez Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak Dokumapark’ta düzenlediği yaz akşamlarının vazgeçilmez etkinlikleri 3 Eylül’de sona eriyordu. Yoğun ilgiden dolayı etkinlik takvimi 17 Eylül’e kadar uzatıldı. Buram buram nostalji kokan Yeşilçam’ın unutulmaz filmleri, çocukların çok sevdiği Palyoça Show, Balon Show, Çocuk Tiyatrosu, konserler ve yarışmalarla dolu yeni bir etkinlik takvimi oluşturuldu. Yaz akşamlarının vazgeçilmezi Dokumapark’taki Yeşilçam Sokağı, Akdeniz’in mavi beyaz renklerine bezenmiş Akdeniz Köyü, 17 Eylül’e kadar Antalyalıları bekliyor.

ETKİNLİK TAKVİMİ

7 Eylül Perşembe Sinema, 8 Eylül Cuma Palyaço Show, 9 Eylül Cumartesi Konser, 10 Eylül Pazar DJ performans, 11 Eylül Pazartesi Sinema, 12 Eylül Salı Çocuk Tiyatrosu/ Sinema, 13 Eylül Çarşamba Maskot/Balon Show/Sinema, 14 Eylül Perşembe Sinema, 15 Eylül Cuma Aileler Yarışıyor, 16 Eylül Cumartesi Konser, 17 Eylül Pazar DJ Performans. (Bülten)

AdminAdmin