YAŞAM
Giriş Tarihi : 04-03-2023 01:20

Müncester ve Zaman’dan Başkan Topaloğlu’na ziyaret

Antalya Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Murat Yaşar Müncester, Antalyaspor Proje Müdürü Burcu Zaman ve Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Kahraman Köktürk, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.

Müncester ve Zaman’dan Başkan Topaloğlu’na ziyaret

Antalya Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Murat Yaşar Müncester, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.Ziyareti sırasında Müncester'e derneğin yönetim kurulu üyesi Hakan Saatçioğlu da eşlik etti. Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çıktığı milletvekilliği yolunda Müncester’e başarı dileklerinde bulundu.Ziyaret sonrası Başkan Topaloğlu, Müncester ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

ZAMAN VE KÖKTÜRK’TEN ZİYARET

Antalyaspor Proje Müdürü Burcu Zaman ve Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Kahraman Köktürk, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Antalyaspor Proje Müdürü Burcu Zaman ziyarette, Antalyaspor ile ilgili projeler konusunda bilgi vererek, Antalyaspor Dijital Kütüphanesi ile ilgili de bir sunum yaptı. Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisinin eski bir öğretmen olduğunu hatırlatarak, Kemer’de eğitim öğretim ile ilgili yaptıkları katkıları anlattı.

Ziyaret sonrası Antalyaspor Proje Müdürü Burcu Zaman, Necati Topaloğlu yazılı Antalyaspor formasını Başkan Topaloğlu’na hediye etti. (Haber Merkezi)

AdminAdmin