ANTALYA
Giriş Tarihi : 27-03-2024 18:38

Minik öğrenciler Kütüphane Haftası’nda KOSHİM’de

Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğrencileri Kütüphane Haftası nedeniyle KOSHİM’de bulunan Konyaaltı Belediyesi Kütüphanesi’ni ziyaret etti. Kütüphane ve kitaplar hakkında bilgi alan öğrenciler daha sonra sevdikleri kitapları okudu.

Minik öğrenciler Kütüphane Haftası’nda KOSHİM’de

Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğrencileri Kütüphane Haftası nedeniyle Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi (KOSHİM) binasında bulunan Konyaaltı Belediyesi Kütüphanesi’ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında kütüphaneyi gezen öğrenciler, hem kütüphane hakkında yetkililerden bilgi aldılar hem de sevdikleri kitapları okudular.

ÖĞRENCİLER ÇOK MUTLU

Kütüphanede bulunmaktan mutlu olduğunu söyleyen Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğrencisi Toprak Nil Arpacı, “Kitap okumayı ve kitapları çok seviyorum. Kütüphane nedeniyle KOSHİM’e geldiğim için mutluyum” dedi. Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğrencisi Demir Göktoğan da “Burada olmaktan mutluyum. KOSHİM’de çok güzel kitaplar var. Bütün arkadaşlarımı kütüphaneye bekliyorum” diye konuştu. Öğrenci Tuna Aydın ise “KOSHİM’de olmaktan çok mutluyum. Kütüphaneyi çok beğendim. Annemi ve babamı alarak buraya gelip üye olabileceğimizi söylediler. Üye olup tüm kitaplardan yararlanmak istiyorum” şeklinde konuştu.

KÜTÜPHANE HAFTASI’NI KUTLADILAR

Kütüphane Haftası’nı kutlamak amacıyla KOSHİM’e geldiklerini söyleyen Gazi Mustafa İlkokulu öğretmenlerinden Esra Hazar, “Öğrencilerimize küçük yaşta kitap okuma alışkanlığı kazandırmak istiyoruz. Öğrencilerimiz buraya aileleriyle gelip üye olabilirler ve buradaki kitaplardan yararlanabilirler. Öğrencilerimizin yararlanabileceği kitapları tanıttık. Öğrencilerimiz kendi çaplarında keşif yaptı. Güzel oldu bizim için” diye konuştu. (Bülten)

AdminAdmin