EĞİTİM
Giriş Tarihi : 19-03-2024 15:44

Minik öğrenciler Çanakkale şehitlerini andı

Kemer Belediyesi Ülker- Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi öğretmenleri ve öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’ncu yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Minik öğrenciler Çanakkale şehitlerini andı

Kemer Belediyesi Ülker- Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi öğretmenleri ve öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’ncu yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenledi. Çanakkale ile ilgili görseller ve maketlerin hazırlandığı okulda, minik öğrenciler Çanakkale Savaşı’nda kahraman Türk askerinin yediği hoşaf ve ekmekten yedi.

Okul Müdürü Oya Aslantaş, yaptığı açıklamada, “Çocuklarımıza aziz Türk milletinin tarihini anlatmak ve tarihimizde önemli bir yere sahip Çanakkale Deniz Zaferi’ni anlatmak için bir etkinlik yaptık. Okulumuzun bazı yerlerinde ve sınıflarda Çanakkale Savaşı’nı anlatan maketler yaparak yazılar yazdık ve çocuklarımızı bilgilendirdik. 1917’deki yemek listesinde yer alan hoşaf ve bir dilim ekmek yaparak çocuklarımıza dağıttık. Çocuklarımız hem eğlendi hem de tarihimizi öğrenmiş oldu” dedi. (Bülten)

AdminAdmin