SİYASET
Giriş Tarihi : 14-03-2024 16:57

Milletvekili Uslu’dan Kemer’de ziyaretler

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kemer’de Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü ve Kemer Belediye Başkan adayı Rahman Şeker için destek istedi.

Milletvekili Uslu’dan Kemer’de ziyaretler

TBMM Akdeniz-PA Komisyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı Adaylarına destek için Kemer'e geldi. Milletvekili Uslu, Kemer Belediye Başkan adayı Rahman Şeker ve Meclis üyesi adayları ile birlikte ev ziyaretlerinde ve esnaf ziyaretlerinde bulunarak 31 Mart için destek istediler.

KEMER’İ AK BELEDİYECİLİK İLE BULUŞTURALIM

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu esnaf ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, “Kemer yıllardır Belediyecilik hizmetlerinden mahrum kaldı. Kemeri hak ettiği noktaya taşımak, potansiyelini yerel hizmetlerle taçlandırmak için önümüzde büyük bir fırsat var. 31 Mart için adaylarımız hazır, Kemerli hemşerilerimiz kararlı. Rahman Şeker Başkanımız genç, dinamik, vizyoner ve çalışkan bir kardeşimiz. Rahman Başkan turizmi bilir, tarımı ve ticareti bilir, Kemer’i bilir, Kemer’de Rahman Şeker’i bilir. Adeta 15 yıldır Kepez’de Belediyeciliğin kitabını yazmış Hakan Tütüncü başkanınız ile birlikte Kemer’i hak ettiği yerel hizmetler ile buluşturacağız. Kemer’de Rahman Şeker ile Büyükşehir de Hakan Tütüncü ile Kemer’e hizmetlerin de, eserleri de en güzelini getireceğiz” dedi.

ANTALYA’YI KEMER’İ SEVİYORUZ

Kemer’in muazzam bir güzelliğe ve potansiyele sahip olduğunun altını çizen Uslu, “Şimdi bu doğal güzelliği ve muazzam potansiyeli bir kuyumcu mahareti ile işleyip, Kemer mücevherini tüm dünya ile buluşturacağız. İnşallah 31 Mart’ta hemşerilerimizin destekleriyle, Antalya’nın ve Kemer’in altın çağını başlatacağız. Kemer’i Seviyoruz, Antalya’yı Seviyoruz. Havasını, suyunu, yaylasını, sahilini en önemlisi insanını seviyoruz. Kemer’e ve Antalya’ya hizmet etmek büyük bir onurdur” şeklinde konuştu. (Bülten)

AdminAdmin