EKONOMİ
Giriş Tarihi : 01-04-2023 03:36   Güncelleme : 01-04-2023 07:35

Migros’tan Kemer’e 11’nci mağaza

Türkiye'nin dört bir yanında 69 yıldır hizmet veren Migros, Kemer’deki 11’nci mağazasını Çamyuva Mahallesi’nde açtı. Kemer-Kumluca Karayolu üzerinde hizmete giren 2M Migros mağazasının açılış törenine Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam ve Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Bilici’nin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşan Kaymakam Çam, Migros’un 7’nci mağazası ile ilçeye hem kalite hem de istihdam anlamında ciddi katkılar sağladığını belirterek, “Burada 17 insanımız vatandaşlarımıza hizmet verecek. 17 kişi demek yaklaşık 80 kişiye ekmek kapısı demek. Bu doğrultuda bu kazanç kapısını ortaya koyan bütün paydaşlara kaymakam olarak teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Migros’tan Kemer’e 11’nci mağaza

Ahmet Duran YENİGÜN

Kemer’de uzun yıllar faaliyet gösteren Migros’un 11’nci mağazası Çamyuva Mahallesi’nde düzenlenen tören ile hizmete girdi. Çeşitli taze ürün gruplarının satışa sunulduğu mağazada, kasap ve şarküteri reyonlarının yanı sıra sebze-meyve, kuruyemiş, balık, kuru gıda, kozmetik, sağlık, renkli kozmetik, elektronik ve züccaciye reyonları bulunuyor.

Kemer-Kumluca Karayolu üzerinde hizmete giren 2M Migros’un açılış törenine Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Bilici, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ergel, Kemer Tapu Müdürü Ahmet Koçluk, Kemer Vergi Dairesi Müdürü Harun Kara, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Can ve Ramazan Kal, Migros Batı Akdeniz Bölge Direktörü Cem Eyüpoğlu, Çamyuva Mahalle Muhtarı Rıdvan Vicir, Ser Et sahibi Kenan Tunç, iş insanı Rahman Şeker ile Migros Birim Müdürleri, çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Migros’un 11’nci mağazası ile ilçeye hem kalite hem de istihdam anlamında ciddi katkılar sağladığını belirterek, “Burada gerçekleştirilen hizmetlerden dolayı emek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Burada en önemlisi insanlara iş olanağı sağlayabilmek ve helalinden rızık kapısı olabilmek. Burada 17 insanımız vatandaşlarımıza hizmet verecek. 17 kişi demek yaklaşık 80 kişiye ekmek kapısı demek. Bu doğrultuda bu kazanç kapısını ortaya koyan bütün paydaşlara kaymakam olarak tekrar teşekkür ediyorum. Allah hayırlı uğurlu eylesin bol kazanç versin. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından mağazayı gezen Kaymakam Çam ve davetliler, Migros Batı Akdeniz Bölge Direktörü Cem Eyüpoğlu’ndan mağaza hakkında bilgi aldı.

Eyüpoğlu, hizmet kalitesi, öncü uygulamaları, zengin ürün çeşitliliği ve aile bütçesine katkıyı esas alan fiyatlandırmasıyla tüketicilerine alışveriş deneyimi sunan Migros’un kurulduğu günden bu yana her zaman güvenilen ve tercih edilen ilk adres olmak hedefiyle çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

AdminAdmin