SİYASET
Giriş Tarihi : 04-09-2023 07:21

MHP Kemer’de Hüseyin Kara güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kemer İlçe Kongresi, Kemer Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği ve tek adayın olduğu kongrede mevcut İlçe Başkanı Hüseyin Kara, delegeler tarafından tekrar başkan seçilerek güven tazeledi. Kongrede konuşan Kara, 7 yıldır başkanlık görevini yürüttüğünü belirterek, Beldibi’nden Ulupınar’a kadar hiçbir ayrım yapmaksızın vatandaşlarımızdan gelen şikayet ve talepleri dinleyip vatandaşlarımızın sorunlarının çözülmesi için var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bugüne kadar Kemer halkı ile iç içe birlikte büyüyerek oylarını arttıran ve günden güne büyüyen bir Kemer İlçe Teşkilat var” dedi.

MHP Kemer’de Hüseyin Kara güven tazeledi

Şüheda PARTAL

MHP Kemer İlçe Kongresi, yoğun katılımla Kemer Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Kongreye, MHP MYK Üyesi ve 23’üncü dönem Milletvekili Hüseyin Yıldız, Antalya Milletvekilleri Abdurrahman Başkan ve Hilmi Durgun, MYK Üyesi İlknur Fidan, Antalya İl Başkanı Onur Temel, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ferhat Aksoy, Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Tıraş, Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal, Kemer Turizmci ve İş İnsanları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, meclis üyeleri, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan kongre, divan heyetinin seçimi sonrası gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

BAŞKAN: KEMER, MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKETİN ÖNEMLİ NOKTALARINDAN BİRİ OLACAK

MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel’in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajını okumasının ardından konuşan Antalya Milletvekilli Abdurrahman Başkan, MHP’nin 54 yaşını tamamladığı ve önümüzdeki yıl 9 Şubat’ta 55 yaşına gireceğini söyledi. MHP’nin Türkiye’nin her zaman için temeli, harcı, çimentosu ve demiri olduğunu ifade eden Başkan, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin olmadığı hiçbir sistemin çalışma ihtimali yoktur. Çünkü Türk Milliyetçileri aynı zamanda eğitimli, görgülü, geleneklerine, adetlerine ve ailelerine bağlı fertlerinden oluşan bir yapımızdır. Üç hilal partimizin logosu değil, her ülkücünün yüreğine bağlanmış bir mühür olduğunu da burada ifade etmek istiyorum. Cumhur İttifakı olarak da çok uyumlu bir çalışma sergiledik. Türkiye Yüzyılı dedik ikinci yüzyıla başlıyoruz. Türkiye Yüzyılı demek cumhuriyetle birlikte Türkiye’nin ikinci yüzyılı demektir. Bin yıllık topraklarda yaşayan Türk Milleti, Türkiye Cumhuriyeti ile taçlanmış ve dünyanın en önemli ülkeleri arasında artık adından söz etmeye başlamıştır. Türkiye Yüzyılı dediğimiz bu yüzyıla hazırlayacak ekiplerde kadrolarda Kemer için işte budur. Bu kadrolar önümüzdeki yerel seçimleri oluşturacak ve akabinde de Türkiye’nin Yeni Yüzyıl’ı için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerdir. Geçmiş dönemde çok az fark ile kaçırdığımız Kemer, inşallah önümüzdeki süreçte Milliyetçi Ülkücü Hareketin yine önemli noktalarından biri olacak. Bu kongremizin önemi sadece bir kongre ve yönetim seçmek değil, Kemer İlçemizin gelecekteki yönetiminde söz sahibi olacak ve yönetimde söz sahibi olacak arkadaşlarımızı da birlikte seçeceğiz” dedi.

DURGUN: KEMER’DE 3 HİLALLİ KUTLU SANCAĞIMIZI DALGALANDIRACAĞIZ

Antalya Milletvekilli Hilmi Durgun ise, “14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde partimizin hedef ve politikalar çerçevesinde başarılı olduysak önümüzdeki yerel ve mahalli idareler seçimlerinde de yine sayın genel başkanımızın bizlere göstermiş olduğu hedef ve istikamet çerçevesinde başarılı olacağız. Geçmişte 3 hilalli kutlu sancağımızı dalgalandırdığımız Kemer’de 2024’ün 31 Mart’ında da diğer ilçelerde olduğu gibi Allah’ın izniyle 3 hilalli kutlu sancağımızı da dalgalandıracağız. Bu uğurda gece gündüz durmadan çalışacak olan ve buna talip olan sayın ilçe başkanımıza ve göreve talip olan ilçe yöneticilerimize şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.

KARA: BÜYÜYEN BİR KEMER İLÇE TEŞKİLATI VAR

İlçe Başkanı Hüseyin Kara da 16 Kasım 2016 tarihinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Kemer İlçe Başkanı olarak atandığını hatırlatarak, “Yaklaşık 7 yıldır ilçe başkanlığı görevimi layıkıyla yürüttüğüme inanıyorum. 54 yıllık şanlı şerefli Milliyetçi Hareket Partisi’ne en ufak bir leke sürdürmedim ve görevde olduğum sürece de sürdürmeyeceğim. Beldibi’nden Ulupınar Mahallemize kadar hiçbir ayrım yapmaksızın vatandaşlarımızdan gelen şikayet ve talepleri dinleyip sorunlarının çözülmesi için var gücümüzle çalıştık. Biz şimdiye kadar başkanımızın emrinde olurken verdiğimiz sözlerin tümünü yerine getirmenin haklı onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu çerçevede temiz, şeffaf, dürüst, ilkelerinden ve duruşundan taviz vermeyen halkta karşılığı olan değerli dava arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. 2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak ilçemizde maalesef belediye başkanlığı seçimini kazanamadık. Ama bu demek değildir ki yas tutacağız. 1 Nisan’da çalışmalarımızı hızlandırdık ve 2023 Milletvekilliği seçimlerinde ilçemizde oylarımızı yüzde 30 arttırdık. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş; ‘Başarı için muntazam planlı çalışma yapmak lazımdır. Son nefesimizi verinceye kadar çalışacağız.’ demiştir. Şükürler olsun ki bugüne kadar Kemer halkı ile birlikte büyüyerek oylarını arttıran ve günden güne büyüyen bir Kemer İlçe Teşkilatı var. Milliyetçi Hareket Partisi’nin varlığını ve gücünü Kemerimiz de her daim gösterirken partili sayısını arttırdık ve arttırmaya devam ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen seçimde delegelerin tüm oyunu alan Hüseyin Kara, güven tazeleyerek tekrar MHP Kemer İlçe Başkanı oldu. Kara’nın başkanlığındaki yönetim kurulunda ise Hüseyin Sek, Engin Erkal, Ahmet Doruatlı, Haydar Gümrükçü, Tolga Kaviş, Ramazan Beyrek, Cuma Torun, İsmail Kıyar, Mehmet Ergün, Aydın Demir, Kerim Sayan, Bekir Saçmalı, Hasan Habire ve Mehmet Kurgan yer aldı.

AdminAdmin