MAGAZİN
Giriş Tarihi : 11-12-2022 23:58

Merve ve Ali’nin mutlu günü

Kemer Belediyesi personellerinden Merve Acun ile Ali Canlı, Arslanbucak Düğün Salonunda düzenlenen düğün merasimiyle dünya evine girdi. Törene Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun yanı sıra, kurum müdür ve çalışanları ile çok sayıda siyasi, turizmci, esnaf ve davetli katıldı.

Merve ve Ali’nin mutlu günü

Şüheda PARTAL

Nasuh Acun (merhum) ve Kemer Belediyesi Eski meclis üyesi Zekiye Acun Muşlu çiftinin kızları Merve Acun, Halime ve Mustafa Canlı çiftinin oğulları Ali Canlı ile dünya evine girdi.

Arslanbucak Düğün Salonunda düzenlenen düğün törenine Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve eşi Fikriye Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Gülsüm Bal, Meclis üyeleri Mustafa Bilici, Emrah Ayhan, Hakan Tuncer, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, İYİ Parti Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Çelik, kurum müdür ve çalışanlarının yanı sıra çok sayıda siyasi, turizmci, esnaf ve davetli katıldı. Merve ve Ali çifti alkışlar arasında sahneye geldiler. Çiftin ilk danslarını yaparak başlayan düğün, davetlilerin hareketli şarkılar eşliğinde oynamasıyla devam etti. Türkü ve şarkılar eşliğinde oynayan gelin ve kız arkadaşlarının coşkusu, en az damat ve arkadaşlarınınki kadar görülmeye değerdi. Pasta kesimi ve takı merasiminin ardından, düğüne katılan davetliler türkü ve şarkılar eşliğinde bol bol oynayarak geç saatlere kadar eğlendiler. Gece geç saatlere kadar devam eden düğün töreninde çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken, ailelerinin mutlulukları ise gözlerden kaçmadı. Acun ve Canlı aileleri mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti.

Bizde Kemer Gözcü Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

AdminAdmin