ANTALYA
Giriş Tarihi : 11-08-2023 03:48

Mavi Beyaz Akdeniz Köyü’nde nostaljik eğlence

Antalyalılar, Kepez Belediyesinin DokumaPark’ta oluşturduğu Mavi Beyaz Akdeniz Köyü’nde düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleriyle güzel bir yaz akşamı eğlencesini yaşıyor.

Mavi Beyaz Akdeniz Köyü’nde nostaljik eğlence

Müzeleri, kütüphaneleri, bilim merkezi, botanik parkı, sahaf çarşısı ve sanat galerisiyle gün boyu şehir sakinlerine hizmet veren DokumaPark’ta, Nostaljik Yeşilçam Sokağı ile sosyal hareketlilik gecede sürüyor. Kepez Belediyesi, Nostaljik Yeşilçam Sokağı’nda ve burada oluşturulan Mavi Beyaz Akdeniz Köyü’nde kent sakinlerini, kültür ve sanat etkinleriyle buluşturuyor. Nostaljik bir Akdeniz kasabası görünümündeki köyde, haftanın yedi günü sinemadan konsere, tiyatrodan sahne gösterilerine kadar birçok etkinlik var. Köyü ziyaret edenler, kültür ve sanat etkinliklerinin yanı sıra aile çay bahçesinde demli bir çay ile günün yorgunluğunu atma imkânı bulurken, 80’ler döneminin mimarisindeki ticari işletmelerden alışveriş de yapabiliyor.

DOKUMAPARK’TA NOSTALJİK YAZ SİNEMASI

Ziyaretçilerini yaşanmış güzel yıllara, anılara ve mutluluklara götüren Nostaljik Yeşilçam Sokağı’nda, pazartesi ve Perşembe günleri yaz sineması klasiği de yaşanıyor. Sokakta 80’li yılların dekoruyla oluşturulan açık hava yaz sinemasında, ahşap sandalyelere oturarak, gazoz ve patlamış mısır eşliğinde Yeşilçam’ın unutulmaz filmleri izlenebiliyor.

NOSTALJİK SOKAKTA ÇOCUKLARA DA EĞLENCE VAR

Mavi Beyaz Akdeniz Köyü’nde, çocuklara da eğlence var. Çocuklar, sinema, tiyatro, sihirbaz, maskot show gibi sahne etkinleriyle yaz tatilinin keyfini çıkarıyor. Etkinlik alanındaki pamuk şekeri, limonata, patlamış mısır satan nostaljik sokak satıcıları da çocukların keyfini katlıyor.

YILDIZLARIN ALTINDA NOSTALJİ

Antalyalıları nostaljik bir yaz eğlencesiyle buluşturan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Mavi Beyaz Akdeniz Köyü’nü ziyaret ederek, hemşehrileriyle buluşuyor. Köyü gezen Başkan Tütüncü, kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşların fotoğraf çekilme isteğini de kırmıyor. Hemşehrilerinden etkinlikle ilgili düşüncelerini, belediyeyle ilgili taleplerini dinleyen Başkan Tütüncü, ziyaret ettiği alandaki esnafa da bol kazançlar dileğinde bulunuyor. Tütüncü, Mavi Beyaz Akdeniz Köyü’nü ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesabından, “Mavi Beyaz Akdeniz Köyümüzde hemşehrilerimizle gönül gönüle olmaya geldim. Yıldızların altında nostaljiyi derinden hissedeceğiniz bu köy, 3 Eylül’e kadar hemşehrilerimizi ağırlayacak.” paylaşımını yaptı. (Haber Merkezi)

AdminAdmin