ANTALYA
Giriş Tarihi : 31-05-2023 01:38

“Manavgat, değişen çehresiyle cazibe merkezi olmaya devam ediyor”

Vali Ersin Yazıcı, Manavgat’ta yapım çalışmaları devam eden yeni Hükümet Konağı Binası, Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi ve Yukarı Mahalle’de yapımı devam eden okulda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. İnşaat çalışmaları devam eden projelerin bitirilmesiyle Manavgat’a artı değer katacağına değinen Vali Yazıcı; “Manavgat, son yıllarda değişen çehresi, güçlü eğitim altyapısı ve turizmiyle cazibe merkezi olmaya devam ediyor” dedi.

“Manavgat, değişen çehresiyle cazibe merkezi olmaya devam ediyor”

2023 yılına turizmde hızlı bir giriş yaparak adından söz ettiren Antalya; eğitimden spora, yeni hizmet binalarından yeni okullara kadar birçok alanda yapılan yatırımlarla hızla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Manavgat’ta yapım çalışmaları devam eden yeni Hükümet Konağı Binası, Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi ve Şelale Mahallesi’nde yapımı devam eden okulda incelemelerde bulunan Vali Ersin Yazıcı, inşaat çalışmalarının son durumu ve bitiş tarihleri hakkında yetkililerden bilgi aldı. İncelemelerde Vali Yazıcı’ya Manavgat Kaymakam Vekili olarak Akseki Kaymakamı Volkan Hülür eşlik etti.

ÇALIŞMALARI TAMAMLAYIP, VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE SUNMAK İSTİYORUZ

İncelemelerine ilk olarak yapım çalışmaları devam eden ve %85’i tamamlanan yeni Hükümet Konağı Binası’nın inşaat alanındaki incelemelerle başlayan Vali Yazıcı, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Nitelikli ve erişilebilir bir hizmet için aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Vali Yazıcı; “Manavgat’ımızın çehresine değer katacak ve kamu hizmetlerinin tek çatı altında sunularak vatandaşlarımıza kolaylık sağlayacak Hükümet Konağı Binamızda incelemelerde bulunarak bilgi aldık. %85’i tamamlanan binamızın çalışmalarını inşallah en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

ANTALYA’DAKİ YATIRIMLARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Yeni Hükümet Konağı Binası’nın çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğinin altını çizen Vali Yazıcı şunları kaydetti: “Antalya’mızda son dönemlerde çok büyük yatırımlara imza atıyor ve bu yatırımların da yakinen takipçisi oluyoruz. Bugün de Manavgat’ta yapımı devam eden yatırımları yerinde inceliyoruz. Yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatını gezdik. Gerçekten Antalya’mıza, Manavgat’ımıza yakışır, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının bir araya geldiği, vatandaşlarımıza etkin ve süratli bir hizmetin verilebileceği Hükümet Konağı’na inşallah kısa zamanda kavuşmayı hedefliyoruz. Manavgat, son yıllarda değişen çehresi, yeni yatırımları, güçlü eğitim altyapısı ve turizmiyle cazibe merkezi olmaya devam ediyor.”

EĞİTİM YATIRIMLARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Manavgat’taki incelemelerine devam eden Vali Yazıcı’nın ikinci durağı ise Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi oldu. Yapım çalışmaları yüzde 80 tamamlanan ve 2023-2024 eğitim öğretim yılında açılacak olan 24 derslikli Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi alan Vali Yazıcı; “Her zaman dediğimiz gibi eğitim ve gençler önceliğimiz. Bu yüzden eğitim yatırımlarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin her zaman daha da iyi bir eğitim alması için çalışıyor ve yeni eğitim yuvalarını şehrimize kazandırmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

MANAVGAT’TA BİNALAR “EĞİTİM” İÇİN YÜKSELİYOR

Manavgat’ta yapımı devam eden projeleri inceleyen Vali Yazıcı’nın son adresi ise; Manavgat Yukarı Mahalle’de 5.448 metrekare alanda inşa edilen ve 2023-2024 eğitim öğretim yılında eğitime açılacak olan 24 derslikli okula oldu. Okul inşaatında incelemelerde bulunup %80 oranında tamamlandığı bilgisini alan Vali Yazıcı; “Antalya’mızı eğitim alanında zirveye taşıma mottomuzla çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda yaptığımız çalışmalarla eğitim kalitemizi her geçen gün yukarıya çekecek yatırımları hayata geçirmeye devam ediyoruz. Yapım çalışmaları devam eden okullarımızı geziyor, çocuklarımız için herhangi bir eksik olup olmadığını yerinde inceliyoruz. Gece gündüz demeden geleceğimizin teminatı gençlerimizin eğitimi için gönül birliğiyle çalışmaya ve eğitim seviyelerimizi daha da yukarılara çıkarmaya devam edeceğiz.” dedi. (Haber Merkezi)

AdminAdmin