YAŞAM
Giriş Tarihi : 13-10-2023 08:17

Kuzdere Mahallesi’nin çehresi değişiyor

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kemer’in en önemli mahalleleri arasında yer alan Kuzdere Mahallesi’nde yer alan Çaybaşı Caddesi’nde asfalt çalışmalarına başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaklaşık 8 aydır Kuzdere halkına verdiklerini rahatsızlık nedeniyle özür dilediklerini belirterek, kanalizasyon, içme suyu, elektrik ve Telekom kablolarının yer altına alınma aşamalarının uzun sürdüğünü söyledi. Çaybaşı Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına başladıklarını ifade eden Topaloğlu, “Artık Kuzdere mahallemiz daha da güzel olacak” dedi.

Kuzdere Mahallesi’nin çehresi değişiyor

İmar planlarından sonra yatırımların devam ettiği Kuzdere Mahallesi’nde yer alan Çaybaşı Caddesi’nde reglaj, kaldırım ve aydınlatma direklerinin dikilmesinden sonra, bir kilometre uzunluğunda 8,5 metre genişliğindeki yolda plent miks temel tabakası çalışmaları başladı. Yolda, plent miks temel tabakası çalışmalarının ardından sıcak asfalt çalışması başlayacak.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan Yardımcıları Emin Gül ve Baki Yalın, Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay, çalışmaları yerinde inceledi. Söz konusu caddedeki çalışmaları inceleyen Başkan Topaloğlu, belediye personeline kolaylıklar diledi, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, yaklaşık 8 aydır Kuzdere halkına verdiklerini rahatsızlık nedeniyle özür dilediklerini belirterek, kanalizasyon, içme suyu, elektrik ve Telekom kablolarının yer altına alınma aşamalarının uzun sürdüğünü söyledi. Kuzdere Mahallesi 1. Cadde’de daha önce yaklaşık 1 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yaptıklarını hatırlatan Başkan Topaloğlu, “Çaybaşı Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına başladık. Burası bir haftaya bitecek. Bu zaman zarfında 120 bin metrekare parke ve kaldırım, 2 kilometre de sıcak asfalt çalışması yaptık. Artık Kuzdere mahallemiz daha da güzel olacak. Biz Kuzdere halkına vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Çünkü bu bizden kaynaklanmıyordu. Sıcak asfalt sonrasında yol çizgisi çalışmaları da tamamlanacak. Kemer halkı her şeyin en iyisine layıktır. Mahallemize hayırlı olsun.” dedi. (Bülten)

AdminAdmin