SİYASET
Giriş Tarihi : 19-04-2024 22:02

Kotan: “Çocuk odaklı belediyecilik çocuklara armağanımız olacak”

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bugünün anlam ve önemine vurgu yapan Başkan Kotan, her zaman çocuk haklarına duyarlı bir yaklaşımda olacaklarını, çocuk bayramını coşkuyla kutlayacaklarını ifade etti.

Kotan: “Çocuk odaklı belediyecilik çocuklara armağanımız olacak”

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı. Dünyada ve Türkiye’de çocuklara armağan edilen tek bayram olan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Kotan, “Her zaman çocuk odaklı bir yaklaşımdan yana olacağız. Çocuklarımızın yaşamını daha da güzel hale getirmek, şartlarını iyileştirmek bizlerin görevi. Çocuk bayramımızı 104. yılında tüm çocuklarımızla birlikte coşkuyla kutlayacağız” dedi.

ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ

Kotan mesajında şu ifadelere yer verdi: “Çocuklarımız, umudumuzun ve geleceğimizin en değerli mirasıdır. Onların neşesi, bizlere gelecekteki aydınlık günlerimizin müjdesini veriyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm milli bayramlarımızda birlik içindeyken ne kadar güçlü olduğumuzu hatırlattığı gibi, bizlere geleceğimizi inşa etmek için çocuklarımızla birlikte yürümemiz için de ilham veriyor. Bu bayram, Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği olan çocuklarımızın özgürlüğüne ve haklarına vurgu yaparken, aynı zamanda onların dünyasına daha fazla anlam katmamız gerektiğini de biz büyüklere hatırlatıyor. Geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımıza sevgimizi ve desteğimizi her zaman hissettirmeliyiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara ve gençlere verdiği değeri her zaman ön planda tutarak onların geleceğine katkıda bulunmanın önceliğinden asla vazgeçmeyeceğiz. Bu duygularla tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler geçirmelerini diliyorum.”

(Bülten)

AdminAdmin