SPOR
Giriş Tarihi : 25-12-2023 13:52

Konyaaltı’ndan “10 numara” galibiyet

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı “Mavi Kelebekler”, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’ne verilen aranın ardından çıktığı ilk maçta, İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK takımını deplasmanda 44-29 mağlup ederek, ligdeki galibiyet serisini 10 maça taşıdı.

Konyaaltı’ndan “10 numara” galibiyet

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde bu sezon çıktığı tüm maçları kazanma başarısı gösteren Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, lige verilen aranın ardından çıktığı ilk maçta deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK ile karşılaştı. Karşılaşmada baştan sona üstün bir performans sergileyen Mavi Kelebekler, maçın ilk devresini 19-9 önde kapattı. Akdeniz ekibi, ilk yarıdaki üstünlüğünü maç sonuna da yansıtarak maçı 44-29 kazanmasını bildi ve ligdeki galibiyet serisini 10 maça çıkardı.

EN SKORER OYUNCU CEYLAN

Maçın en skorer oyuncusu ise Konyaaltı forması giyen ve 12 gol kaydeden Ceylan Aydemir oldu. Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’ndeki bir sonraki maçında Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü ile 7 Ocak 2024 Pazar günü saat 17.00’de karşılaşacak ve 2024 yılına “merhaba” diyecek. (Bülten)

AdminAdmin