GÜVENLİK
Giriş Tarihi : 21-12-2023 13:35

Konyaaltı’da polisten geniş kapsamlı uygulama

Antalya’da polis ekipleri tarafından Konyaaltı ilçesinde uygulamalar gerçekleştirildi.

Konyaaltı’da polisten geniş kapsamlı uygulama

Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Konyaaltı ilçesinin bir çok noktasında uygulamalar gerçekleştirdi. Altınkum Mahallesinde yapılan uygulamada “işyeri açma ve çalıştırma, çalışanlara ait SGK bildirimleri ve TABDK” belgelerini ibraz edemeyen bir işyerinde açık alkol satışının yapıldığı görülürken, işyeri hakkında adli ve idari işlem yapılarak kaçak alkol şişelerine el konuldu.

Molla Yusuf Mahallesinde, yabancı uyruklu şahıslara yönelik yapılan uygulamada, 18 şahsa tebliğ yapılırken, 11 şahıs İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezine teslim edildi. Uygulamada elde edilen elektrikli bisikletler, çek çek arabaları ve 10 ton geri dönüşüm malzemesi belediye görevlilerine teslim edildi.

Liman Mahallesinde yapılan şok ve NARVAS uygulamalarında ise 5 adet silah, 56 adet fişek, bir miktar uyuşturucu madde ve 9 bin 600 adet dolu makaron, ruhsatsız silah taşıyabileceği değerlendirilen şahıslara yönelik yapılan uygulamada da 2 şahsın üzerinde 2 ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör ele geçirildi. (İHA)

AdminAdmin