TURİZM
Giriş Tarihi : 20-10-2023 00:44

KETOB’da Sarıkaya güven tazeledi

Kemer Turistik Otelciler Birliği (KETOB) Genel Kurul Toplantısı, Kiriş Mahallesi’nde bulunan Limak Limra Otel’de gerçekleştirildi. Mevcut başkan Dinçer Sarıkaya yeniden KETOB Başkanı olarak seçilerek güven tazeledi. Toplantıda ayrıca geçmiş dönem Başkanlık yapan Onursal Başkan Selçuk Akıltopu, Tayyar Gül ve Şener Gürler’e de plaket takdim edildi.

KETOB’da Sarıkaya güven tazeledi

Şüheda PARTAL

1999 yılında Kemer'de bulunan konaklama tesisleri arasında birlik ve beraberlik ihtiyacı üzerine kurulan KETOB’un Genel Kurul Toplantısı Limak Limra Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez, KETOB üyeleri, ATSO ve TÜRSAB temsilcileri, kurum müdürleri ve turizmciler katıldı.

Osman Ayık'ın divan başkanlığını yaptığı toplantıda, yeni yönetim de belirlenirken, mevcut başkan Limak Limra Otel Genel Müdürü Dinçer Sarıkaya, güven tazeleyerek tekrar KETOB Başkanı seçildi. Sarıkaya, hizmet ettikleri 3 yıl boyunca destek veren herkese teşekkür ederek, yaptıkları çalışmaları anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz da, genel kurulun hayırlı olmasını temenni ederek, yeniden seçilen Sarıkaya ve yönetimine başarılar diledi.

Toplantıda ayrıca geçmiş dönem Başkanlık yapan Onursal Başkan Selçuk Akıltopu, Tayyar Gül ve Şener Gürler’e de plaket takdim edildi.

BAŞKAN YARDIMCILARI 4’E ÇIKTI

Toplantıda yeni yönetim kurulu üyeleri Tüzük değişikliğine giderek, 13 olan yönetim kurulu üye sayısını 15’e, 3 Başkan Yardımcısı sayısının da 4’e çıkarılması yönünde karar aldı.

Kararın ardından Onursal Başkanın Golden Lotus Hotel sahibi Selçuk Akıltopu’nun olduğu KETOB yeni yönetim kurulunda Başkan Limak Limra Otel Genel Müdürü Dinçer Sarıkaya olurken, Başkan Yardımcıları Güral Premier Tekirova Genel Müdürü G. Levent Toper, Transatlantik Otel Genel Müdürü İlhan Arıdıcı, Paloma Foresta Otel Genel Müdürü Ayhan Çakıcı ve Simena Comfort Otel Genel Müdürü Günaydın Atar oldu.

Yönetim Kurulu Üyeleri ise Fame Residence Otel Genel Müdürü Yunus Can, Rox Royal Otel Genel Müdürü Halil İbrahim Solak, Nirvana Dolce Vita Genel Müdürü Ali Balaban, Larissa Otels Genel Müdürü Nuh Kaya, Akra Kemer Otel Genel Müdürü Asım Burak Kıpçak, Mırage Park Otel Müdürü İbrahim Taşkın, Crystal Prestıge Göynük Otel Müdürü Birol Şener, Golden Sun Otel Müdürü Revza Bayer ve Baia Club Salıma Müdürü Fırat Küçüktezcan’dan oluştu.

AdminAdmin