SİYASET
Giriş Tarihi : 02-10-2023 15:38

Kemer’in ilk aday adayı Hüseyin Çelik oldu

İYİ Parti Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Çelik, ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Kemer Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Çelik, böylece ilçede ilk aday adaylığını açıklayan isim oldu.

Kemer’in ilk aday adayı Hüseyin Çelik oldu

Şüheda PARTAL

Kemer’de vatandaşların merakla beklediği belediye başkan aday adayları belli olmaya başladı. Türkiye genelinde 81 il ve ilçelerinde İYİ Parti’nin kendi adaylarıyla seçime girme kararı sonrasında belediye başkanlığına talip olmak üzere görevlerinden aday adaylığı için 1 Ekim’e kadar istifa etme kararı almıştı. 2020 yılı temmuz ayından beri İYİ Parti Kemer İlçe Başkanlığı görevini yürüten 46 yaşındaki Hüseyin Çelik, görevinden istifa ederek partisinden Kemer Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

İlçede ilk aday adaylığını açıklayan isim olan Çelik, parti binasında basın toplantısı düzenledi. İlçe yönetim kurulu üyeleri ve partililerin katıldığı toplantıda konuşan Çelik, kendisini yalnız bırakmayan partililere teşekkür ederek, “Bildiğiniz üzere 2020 yılının temmuz ayından beri yaklaşık olarak 3,5 yıldır partimizin ilçe başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bizim anlayışımızda siyaset halka dolayısıyla hakka hizmet için yapılır. İyi niyetle yapılan siyasi görevler en küçüğünden en büyüğüne kutsaldır. Bende bu kutsal görevi elimden geldiğince en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Görev sürem boyunca birlikte mesai yaptığım çalışma arkadaşlarıma da özverili, uyumlu ve anlayışlı tutumlarından dolayı çok ama çok teşekkür ederim. Bugün gelmiş olduğumuz nokta itibariyle, önümüzde yaklaşan bir yerel seçim var. Ben de bu seçimlerde partimizin Kemer Belediye Başkanlığı adaylığına talip olduğumu burada sizlere ve tüm Kemer kamuoyuna ilan ediyorum. Ayrıca, genel merkezimizin almış olduğu tavsiye kararı gereğince 3,5 yıldır büyük bir gururla yürütmekte olduğum ilçe başkanlığı görevimi bırakıyorum. Ekibimle birlikte almış olduğumuz kararın ilçemize ve ülkemize hayırlara vesile olması dilekleriyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

AdminAdmin