YAŞAM
Giriş Tarihi : 21-09-2023 00:48

Kemer’de yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kuzdere Mahallesi’nde yapımı devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında son durum hakkında bilgi aldı.

Kemer’de yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Başkan Yardımcıları, Emin Gül ve Baki Yalın ile Kuzdere Mahallesi’nde geniş çaplı çalışmaların başlatıldığı yol ve kaldırım çalışmalarını inceledi. Topaloğlu, belediye personeline kolaylıklar dileyerek mahalle sakinleri ile sohbet etti. Yapılan çalışmalarda gelinen son nokta hakkında Yalın’dan bilgi alan Başkan Topaloğlu, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Topaloğlu, “Kuzdere Mahallemizde yol, kaldırım ve sıcak asfalt kaplaması yapılacak. Büyük bir değişim içerisine giren Kuzdere mahallemiz daha modern bir hale geliyor” dedi.

YOL VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de, ilçe genelinde yol ve kaldırım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Göynük Mahallesi 3129 sokakta yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, kaldırım ve reglaj çalışmalarının devam ettiği Kuzdere Mahallesi Çaybaşı Caddesi’nde de sıcak asfalt çalışmalarına hazırlanıyor. Belediye ekipleri ayrıca, Ulupınar Mahallesi Alasini mevkiinde yağmur nedeniyle yola dökülen toprağı temizleyerek yolu trafiğe açtı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde yol ve kaldırım çalışmalarının son hızıyla sürdüğünü söyledi. Kemer halkına en iyi şekilde hizmet etme gayreti içerisinde olduklarına işaret eden Başkan Topaloğlu, “Halkımız için üretmeye ve hizmet etmeye devam ediyoruz. Kemerimizin her köşesini, daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak halkımızın kullanımına kazandıracağız. Yaptığımız çalışmalar sırasında verdiğimiz rahatsızlık nedeniyle de halkımızdan özür diliyoruz.” dedi.

(Haber Merkezi)

AdminAdmin